Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
05:16

БЛОГИ

marik2104


24 вересня 2020, 09:37

Кошик доходів місцевих бюджетів Дніпропетровщини за вісім місяців 2020 року поповнився на 15 млрд 974 млн гривень

Одним із основних бюджетоутворюючих податків є податок на доходи фізичних осіб. Поступове збільшення надходжень цього податку дуже важливо для місцевих бюджетів області.
В умовах, коли країна проводить заходи з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом, кошти які надходять до місцевих бюджетів області є вагомим важелем для цієї боротьби.
За підсумками січня - серпня 2020 року платниками податків направлено до місцевих бюджетів податку на доходи фізичних осіб у сумі 10 млрд 13,7 млн грн, що на 430 млн грн більше надходжень відповідного періоду минулого року.
Наступним джерелом, який формує бюджет розвитку області є єдиний податок, якого за період січень – серпень 2020 року надійшло 1 млрд 999,2 млн гривень.
«Однією з вирішальних умов створення високорозвинутої ринкової економіки є формування місцевого самоврядування, як ефективно функціонуючої складової частини суспільного сектора», - наголосила начальник Головного управління ДПС у Дніпропетровській області Ганна ЧУБ.




Останній раз редагувалося: 24.09.2020 09:37


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті