Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Пт, 29 березня 2024
11:06

БЛОГИ

marik2104


2 квітня 2020, 10:19

ДПС відповідає на актуальні запитання, які виникають у зв’язку з проведенням заходів із запобігання поширенню коронавірусу

Західно-Донбаське управління Головного управління ДПС у Дніпропетровській області повідомляє, що ДПС України на офіційному вебпорталі за посиланням https://tax.gov.ua/nove-pro-podatki--novini-/413656.htmlнадала відповіді на актуальні запитання, які виникають у зв’язку з проведенням заходів із запобігання поширенню коронавірусу, а саме на:
● ЗАПИТАННЯ № 1: Чи звільняються від нарахування та сплати єдиного внеску ФОП, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, та члени фермерського господарства у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби?
● ЗАПИТАННЯ № 2: Чи застосовуються штрафні санкції за порушення законодавства по єдиному внеску у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби?
● ЗАПИТАННЯ № 3: За які звітні місяці не нараховується та не сплачується плата за землю (земельний податок та орендна плата за земельні ділянки державної та комунальної власності) за земельні ділянки, що перебувають у власності або користуванні, у тому числі на умовах оренди, фізичної особи або юрособи у зв’язку із заходами, спрямованими на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби?
● ЗАПИТАННЯ № 4: Протягом якого строку об’єкти нежитлової нерухомості, які перебувають у власності фізичної особи або юрособи, не є об’єктом оподаткування податком на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у зв’язку з проведенням заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби?
● ЗАПИТАННЯ № 5: Чи застосовуються штрафні санкції та пеня у разі порушення податкового законодавства (крім єдиного внеску) протягом періоду здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби?
Нагадуємо! У період карантину оперативно отримати інформаційно-довідкові послуги можна:
- скориставшись Загальнодоступним інформаційно-довідковим ресурсом zir.tax.gov.ua (мобільний додаток «ЗІР ДПС» можна безкоштовно завантажити на власні мобільні пристрої, скориставшись інтернет-магазинами: AppStore та GooglePlay);
- звернувшись до Контакт-центру ДПС за тел. 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) з 10.00 до 17.00 (крім суботи, неділі та святкових днів). У неробочий час є можливість залишити запитання за допомогою сервісу «Залиште питання – ми Вам зателефонуємо».
- надіславши запитання та повідомлення на електронну адресу: [email protected] (без використання кваліфікованого електронного підпису).



Останній раз редагувалося: 02.04.2020 10:19


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті