Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Чт, 25 квітня 2024
15:33

БЛОГИ

marik2104


15 жовтня 2019, 10:44

Перевірки бізнесу Дніпропетровщини забезпечили надходження до бюджету 185,7 млн гривень

З початку 2019 року підрозділом податкових перевірок, трансфертного ціноутворення та міжнародного оподаткування Головного управління ДПС у Дніпропетровській області проведено всього 1 322 документальні перевірки та 316 фактичних перевірок суб’єктів господарювання, які використовують РРО.
За результатами перевірок до бюджету надійшло 185,7 млн грн грошових зобов’язань (з урахуванням фінансових санкцій).
Такі показники контрольно-перевірочної роботи досягнуті завдяки вибірковості контролю на основі оцінки та опрацювання ризиків в діяльності платника, що цілком відповідає міжнародній практиці та дає змогу значно зменшити тиск на сумлінних платників, а також зосередити увагу податкових органів на ризикових платниках.
Так, в ході перевірки одного з суб’єктів господарювання працівниками ГУ ДПС встановлено порушення термінів зворотного вивезення обладнання.
За результатами перевірки (за порушення митних правил та заниження суми податку на додану вартість) донараховано підприємству понад 2,0 млн грн податкових зобов’язань разом із штрафними санкціями, які сплачені підприємством до бюджету у повному обсязі.



Останній раз редагувалося: 15.10.2019 10:44


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті