Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Блог
Сб, 20 квітня 2024
09:45

БЛОГИ

marik2104


23 жовтня 2018, 12:15

Зустрічі керівництва Дніпропетровській митниці ДФС з представниками суб’єктів господарювання та контролюючих органів м. Дніпра

В конференц-залі Дніпропетровської митниці ДФС 12.10.2018 та 17.10.2018 року відбулися наради керівництва Дніпропетровської митниці ДФС з представниками суб’єктів господарювання та Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області.
Головною метою проведення заходів стали оцінка, аналіз та запобігання потенційних ризиків, що виникатимуть при обов’язковому здійсненні заходів офіційного контролю за принципом «єдиного вікна» з урахуванням набрання чинності Законом України від 06.09.2018 № 2530-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщення товарів через митний кордон України».
Нагадуємо, що з 04.10.2018 набрав чинності Закон України від 06.09.2018 № 2530-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законів України щодо запровадження механізму «єдиного вікна» та оптимізації здійснення контрольних процедур при переміщення товарів через митний кордон України».
Під час зустрічей, обговорювались проблемні питання та необхідні організаційні заходи для реалізації принципу «єдиного вікна», які виникають під час здійснення митних формальностей.
В результаті зустрічей було налагоджено дієвий діалог та оперативну взаємодію між Держпродспоживслужбою у Дніпропетровській області, суб’єктами господарювання та Дніпропетровською митницею ДФС для невідкладного вирішення проблемних питань у робочому порядку.



Останній раз редагувалося: 23.10.2018 12:15


Усі записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті