Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
02:03

Екскурсія за лаштунки театру опери та балету

Посмотреть афишу: Екскурсія за лаштунки театру опери та балету Экскурсия

Кажуть, що театр починається із вішалки. Але насправді він починається по той бік лаштунків – там, де народжуються вистави.

У нас з Вами буде унікальна можливість заглянути за лаштунки Дніпропетровського Академічного Театру Опери та Балета, поринути у театральне життя та побачити те, чого зазвичай не бачать глядачі.

Нам розкажуть цікаві факти закулісного життя. Ми заглянемо в кімнату з реквізитом, дізнаємось, як гримери перетворюють артистів на казкових персонажів.

Крім того, ви дізнаєтеся, секрети створення балетних костюмів та декорацій для вистав, і можливо навіть потрапимо на сцену театру, де на власні очі побачимо останні приготування перед спектаклем!

А потім (за бажанням) пропонуємо завітати на вистава «Мадам Баттерфляй». Опера «Мадам Баттерфляй» – це зворушлива історія кохання юної японки Чіо-Чіо-сан до лейтенанта американського флоту Пінкертона. В основі сюжету лежить новела Джона Л. Лонга, але справжнє безсмертя «дівчині з Нагасакі» подарував італійський композитор Дж. Пуччіні. Він був вражений і глибоко схвильований історією кохання красуні гейші до американського моряка.

Тривалість екскурсії: 1,5 години. Початок екскурсії: 15.30. Початок вистави: 17.00

Збір групи біля центрального входу в Оперний театр (пр. Дмитра Яворницького, 72 а) о 15.20.

Вартість екскурсії: дорослі – 170 грн., діти – 150 грн.

Додаткові витрати: Квитки на виставу: (100 – 450 грн.) Відвідування за бажанням. Квитки можна придбати самостійно або замовити під час запису на екскурсію.

Попередній запис за телефоном: 096-925-62-79 (Леся), або пишіть на Viber чи Телеграм


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте