Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
18:19

Всупереч

Посмотреть афишу: Всупереч Драма

Живі емоції за документальними текстами

Оригінальний сценарій на основі документальних фактів та п’єс драматургів, які пережили війну. Уривки «руський воєнний…», коти-біженці, історія підлітків з Бучі. Протягом вистави актори проживають історії воїнів та постраждалих. Але, всупереч будь-яким подіям є людина, яка робить свою справу – саджає яблуню! Вистава пронизана 400-річною історією боротьби нашого народу за свободу та незалежність! Унікальність вистави полягає в поєднанні документалістики, сучасної драматургії, ігрового та пластичного театрів в єдине велике сценічне дійство.

Тривалість: 1 година 30 хвилин

16+



Ангелина  (21.10.22 20:26): Какое-то дерьмо, а не спектакль:)
трагичный comedy club,браво,театр клоунов и соплей!!!
Ответить | С цитатой
а  (20.10.22 14:59): мне понравилась еще игра Захарова! Ответить | С цитатой
Марина  (19.10.22 11:37): Якщо порівняти це дійство з полотном художника, я бачу не ту картину, яка зображає щось матеріальне. Це, скоріше, різні за кольором, фактурою, натиском, шириною, довжиною та направленістю, рвані мазки.
Початок визвав мурахи і озноб. Десь навіть сльозу (заздрю, кому легко виплакатися, в мене з цим великі проблеми).
Валерія Лагода. Давно звернула увагу, спостерігаю, насолоджуюся, люблю. Справжня, людяна, щира, органічна. Тепер ще раз впевнилася, що абсолютно різнопланова. Лірика, комедія, гротеск, театр абсурду, драма, художня документалістика, трагедія – скрізь точно, правдиво, талановито, через серце і душу. Хотілося обійняти, захистити, пригорнути, поділитися життєвою силою, щоб не згоріла…
Діана Данилюк. Відкриваю, спостерігаю, вірю, закохуюся. Дуже вразила точність попадання у всі потрібні емоції і посили через мову танцю, рухи тіла. Пробирало сильно. Відірвати погляд і думки на когось ще було неможливо, та і не потрібно. Браво.
Світло, костюми, пластика, декорації – дуже сподоб
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте