Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
06:30

Стоп-Земля

Посмотреть афишу: Стоп-Земля Драма

Україна, 2021, 🕓 122 min


Реж.: Катерина Горностай
✩✩✩: Маша Федорченко, Саша Іванов, Яна Ісаєнко, Сєня Марков

У звичайній київській школі у 11 класі навчаються друзі Маша (Марія Федоченко), Яна (Яна Ісаєнко) та Сєня (Арсеній Марков). Їм більше подобається проводити час одне з одним, ніж у галасливій компанії решти класу. Бажання спілкуватися ще з кимось виникає, коли Маша закохується в однокласника Сашу (Олександр Іванов).

Мелодрама «Стоп-Земля» є дітищем української режисерки та сценаристки Катерини Горностай. Починаючи з 2017 року вона шукала можливість реалізувати свій проект, беручи участь у різноманітних пітчингах. Акторів обирали серед столичних школярів, які не мають досвіду роботи в кіно. З 250 претендентів відібрали 25. Впродовж двох місяців тричі на тиждень вони займалися з режисеркою та її помічниками. Вдосконалювали володіння українською та опановували акторську майстерність. Прем’єра відбулася на Берлінському кінофестивалі, де стрічка виборола нагороду Кришталевий ведмідь юнацького журі. Далі був Одеський фестиваль. Тут фільм здобув Гран-прі.



Дуглас  (22.01.22 17:01): Муть полная Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте