Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
13:53

Зустріч поколінь

Посмотреть афишу: Зустріч поколінь Живопись

У мистецькому просторі Дніпровського Будинку мистецтв 6 липня о 15.00 відбудеться відкриття виставки художників України німецького походження проекту «Treffen der Generationen» – «Зустріч поколінь». Куратор проєкту: Президент громадської спілки «Асоціація німців України», член президії СНУ, член Миколаївського обласного центру німецької культури Ангеліна Шардт.

У експозиції будуть представлені понад 100 робіт різних жанрів і технік: живопис, графіка, фотографія, акварель, змішані техніки.

Учасники виставки – художники з різних міст України: Лауреат Національної премії України ім.Тараса Шевченка С.Семерньов (м.Миколаїв), Ю. Горбачов (м.Київ), П.Алєксєєв–Мартін (м. Хмельницький), заслужений художник України Г.Руфф (Донецьк), Т.Юшко (м.Євпаторія), Г. Пензарева-Мартін (м.Біла Церква), І. Каленчук (м. Чернівці), С.Вагнер, М.Шевченко (м.Полтава). Поряд з роботами відомих творців німецького походження глядачі зможуть побачити і роботи молодих художників, які брали участь у пленерах та експедиціях в Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях місцями, що пов’язані з життям німецьких товариств.

Важливою складовою виставки буде представлення вперше циклу фоторобіт «Німецький Дніпро», присвяченого найбільш знаковим місцям у Дніпрі, пов’язаним з німецькою історією, архітектурою та культурою. Роботи створені протягом місяця і відображають внесок етнічних німців протягом різних років у розвиток Дніпра. Особливістю циклу є те, що всі фотороботи виконані на полотні.

Експозиція цієї виставки підтверджує єдність культурного шляху різних національностей, що проживали в різні часи і зараз проживають на теренах нашої України. Вони залишили по собі пам'ятки архітектури і твори мистецтва, які в наші дні потребують уваги і збереження.

Запрошуємо шанувальників мистецтва і небайдужих до німецької культури мешканців міста познайомитись з експозицією виставки «Зустріч поколінь», щоб побачити, що хочуть сказати нам своєю творчістю етнічні німці України.


Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте