Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:05

НЕАНГЕЛИ. Останній відкритий концерт гурту

Посмотреть афишу: НЕАНГЕЛИ. Останній відкритий концерт гурту Поп-музыка

Вітчизняний поп-гурт «НеАнгели» – це незмінні вокалістки Слава Камінська та Вікторія Сміюха. Їх дует був створений в 2006 році – і ось уже 15 років тримається на верхівках національних чартів радіостанцій та телеефірів. За всі ці роки їх склад залишався незмінним. За спиною у гурту багато досягнень – альбоми «НеАнгелів» неодноразово ставали “золотими”, а сингли очолювали чарти iTunes.На початку березня Юрій Нікітін, продюсер групи, оголосив про те, що «НеАнгели» припиняють свою публічну діяльність. У подальших планах у Слави та Вікторії займатися сольними кар’єрами.

15 травня відбудеться останній відкритий концерт гурту в Дніпрі! Енергетика, звук, світло, музика – це буде видовищне шоу від головного жіночого дуету країни!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте