Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
09:23

LORDS OF THE SOUND. Music of Hans Zimmer

Посмотреть афишу: LORDS OF THE SOUND. Music of Hans Zimmer Поп-музыка

Оркестр LORDS OF THE SOUND знову в Дніпрі! На цей раз з прем'єрою нової програми!

Lords Of The Sound виконають хіти славнозвісного Ханса Циммера, який знайшов свою популярність після виходу культового фільму «Человек дождя». Циммер став автором головної музичної теми, яку номінували на «Оскар». Режисер картини Баррі Левінсон довго шукав підходящий музичний супровід, поки його дружина не звернула уваги на творчість молодого композитора. Ханс згодом говорив, що відчув головного героя і намагався відтворити музику з іншого світу, незрозумілого простому обивателю.

Крім роботи над музикою до «Людині дощу», композитор писав для таких кінострічок, як «Миссия невыполнима 2», «Багровый прилив», «Скала», «Настоящая любовь», «Гладиатор», «Перл-Харбор», «Интерстеллар» , «Начало» і багатьох інших. Ханс Циммер став автором знаменитих саундтреків серії фільмів «Пираты Карибского моря», а також «Бэтмен: Начало», «Темный рыцарь». У 1995 році німецький композитор переміг в номінації «Краща музика» на премії «Оскар». Нагороду Циммер отримав за мелодії для мультфільму «Король лев».

Послухати великого Ханса Циммера у виконанні Lords Of The Sound ви зможете 7 березня в Оперному театрі!


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте