Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 23 апреля 2024
20:01

Антон Ткаченко «Все хорошо»

Посмотреть афишу: Антон Ткаченко «Все хорошо»

«Все хорошо» - це про почуття. Почуття радості і смутку одночасно, про егоїзм і самовідданість, про любов та її нестерпність. Усе це про мистецтво України та моє місце в ньому. Про ті підношення та жертви, які я роблю заради нього з благоговінням і ненавистю.

Це суперечливе почуття, яке можна назвати «все добре» за аналогією з фразою, яку кожен з нас кидає у відповідь на найчастіші питання: «Як ти? Як справи?». І ми відповідаємо, не бажаючи розповідати правду, - чи від того, що ми втомилися, або ж від того, що не хочемо напружувати слухачів складними подробицями світу мистецтва, або боячись почути самих себе і продовжуючи тішитися у себе в голові важливістю проектів для себе і світу українського мистецтва. А що той самий світ? Як він себе почуває? А, та все добре.

Виставку можна подивитись до 26 червня. Галерея працює з вівторка по суботу з 12:00 до 20:00.

Антон Ткаченко народився у 1994 році в Харкові. Вчився у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та Харківському національному педагогічному університеті ім. Г.С. Сковороди. Працює з темою пам’яті, у тому числі – міста; велику увагу у своїх проектах приділяє архітектурі взагалі та організації простору зокрема. Співзасновник та учасник кураторської групи «VIDSOTOK», яка працює з молодими художниками, що займаються сучасним мистецтвом. Співзасновник та куратор artist-run простору «Гараж 127». Працював художником, куратором, менеджером, координатором, мистецтвознавцем, галеристом, архітектором, архітектором експозицій, дизайнером, будівельником, вантажником, електриком, сантехніком, прибиральником та галерейним хлопцем в Харкові, Києві, Одесі, Дніпрі, Сумах, Львові, Польщі, Австрії, Германії, Португалії, Чехії, Словаччині, Болгарії. Живе в Харкові.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте