Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
13:01

Пишіть вдома

Пишіть вдома

Конкурс, Кастинг, Литература

Літературний конкурс для ветеранів АТО/ООС, членів їх сімей, волонтерів та молоді

COVID-19 є новим викликом для українського суспільства та всього Світу. Але в Україні вже є люди, що мають успішний досвід боротьби з новими викликами - це ветерани АТО/ООС, члени їх сімей, волонтери тощо. Вони є джерелом невигаданих історій як взаємна підтримка та згуртованість рятували життя. Ці історії мають історичну та виховну цінність, але дотепер залишалися невідомими.
Під час карантину ми хочемо допомогти цим людям спробувати себе у літературі та розповісти реальні історії зі свого життя. Ми впевнені, що їх історії допоможуть боротися і з викликами COVID-19.

Обіцяємо:

  • для авторів — автори матимуть змогу пройти безкоштовний вебінар зі сторітеллінгу. Ми безкоштовно відредагуємо та поширимо твори та вони гарантовано увійдуть у список голосування та у збірку Конкурсу. У разі перемоги у Конкурсі (по своїй області та у своїй номінації) Автор отримає Диплом переможця;
  • для спонсорів — у разі згоди, подяка спонсору за участь буде згадуватися у публікаціях Конкурсу та у Збірці робіт Конкурсу;
  • читачам — цікаві історії, право обирати найкращих та можливість отримати Збірку робіт Конкурсу.
Результати:
  • Надіслані роботи будуть відредаговані та (після узгодження з автором) опубліковані на сайті після чого посилання на ці публікації будуть поширені через соціальну мережу Facebook.
  • Після проведеного голосування будуть визначені Переможці Конкурсу (по кожній з п’яти областей у чотирьох номінаціях).
  • Переможці Конкурсу отримають Дипломи переможців.
  • Роботи, що брали участь у Конкурсі, увійдуть у Збірку робіт Конкурсу («Пишіть вдома-2020») (у форматі електронної книги)
Організатор: Громадська організація «Гуманітарний рух» (м. Дніпро)

Подробиці тут

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте