Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
11:40

Мислення швидке й повільне

Посмотреть афишу: Мислення швидке й повільне Лекция

“Мы можем быть слепы к очевидному и, более того, не замечаем собственной слепоты”, – Даніел Канеман.

Запрошуємо вас до спільного читання книги ізраїльського психолога, лауреата Нобелівської премії з економіки Деніела Канемана “Мислення швидке й повільне” з експертами Олегом Хомою та Оленою Колтунович.

Автор книги зробив внесок у розвиток когнітивної психології й теорії прийняття рішень, а також заклав основи поведінкової економіки. Його книга є базовою не лише для осмислення економічних рішень, а й для розуміння себе, своїх вчинків та виборів у будь-яких життєвих ситуаціях.

Чому ця книга важлива:

● У популярному стилі автор викладає суть складних досліджень людської інтуїції, роз'яснює причини помилкових рішень, до яких ми природно й неминуче схильні.
● Д. Канеман наголошує на тому, що усі ми, як приналежні до виду homo sapiens, є від природи вельми ірраціональними істотами. Найчастіше ми не підозрюємо, що керуємося не твердими обґрунтованими висновками, а ілюзорними навіюваннями, успадкованими від тваринних предків.
● У більшості життєвих ситуацій людям лише здається, що вони думають. Насправді ж вони послуговуються тими ж неусвідомлюваними стереотипами, що й їхні «брати менші». У багатьох стандартних випадках це – цілком нормальна реакція, але дуже часто це є причиною прикрих помилок і втрат.
● Цю книгу можна без перебільшення назвати однією з основ сучасної освіченості, нарівні з базовими правилами гігієни, техніки безпеки, а також знанням алфавіту й основних арифметичних дій.
● Читаючи цю книгу, ми дізнаємося гранично важливу інформацію про самих себе й отримуємо шанс убезпечитися від численних неприємностей, заблуд та помилок.

Експерти:

Олег Хома — доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії та гуманітарних наук Вінницького національного технічного університету, засновник та голова Спілки дослідників модерної філософії (Паскалівського товариства) при українському філософському фонді та директор Міжуніверситетського центру історико-філософських досліджень «Renatus».

Олена Колтунович - філософ, публіцист, тьютор, психолог, засновник Open Academy of Culture і Освітнього проекту Покоління Свободи в м Дніпро.

Реєструйтесь за посиланням:
https://forms.gle/aAKaffxmVbpGLSNM6

Адреса: вул. Вл.Антоновича, 26, м. Дніпро.

Телефони:
(067) 634 78 33
(099) 549 67 78


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте