Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
вт, 16 апреля 2024
20:57

Персональна виставка Ольги Кравцової

Посмотреть афишу: Персональна виставка Ольги Кравцової Живопись

У Будинку мистецтв відкрилась персональна виставка Ольги Кравцової. На виставці представлено 53 творчі роботи нашої землячки, архітектора Ольги Кравцової, більшість із яких пейзажні роботи, що відтворюють образний світ митця. Це її перша персональна виставка. Замилування світом, вміння побачити красу надихало автора на створення живописних робіт протягом усього життя.

Ольга Вікентіївна народилася у Дніпропетровську, навчалась на архітектурному відділенні Дніпропетровського монтажного технікуму, а потім у Придніпровській академії будівництва та архітектури. Автор згадує з шанобливістю та теплотою свого вчителя по малюванню Дмитра Івановича Кравченка, який зміг розбудити у студентки Ольги потяг до вираження свого світу візуально. З того часу, куди б не закидала доля Ольгу, вона завжди знаходила на час на малювання. Довгий час проживала та працювала у у місті Грозному (інститут «Чеченцивільпроект»). Працюючи в архітектурній майстерні інституту, брала участь у конкурсах по створенню малих архітектурних форм та проектуванні куточків відпочинку міста. На виставці «Краса рідного краю» у Грозному представила свої пейзажі.

Пізніше проживала в місті Сєверодонецьку, де працювала в об’єднанні «Азот» та на силікатному заводі, вела гурток по малюванню для дітей у середній школі. Після повернення у рідне місто працювала художником- декоратором на «Дніпродомнаремонті», беручи участь у створенні різних творчих робіт.

Ольга Вікентіївна займається також монументальним мистецтвом, її роботи прикрашають стіни громадських будівель у містах, де вона проживала. Творчі роботи автора знаходяться у приватних колекціях України, Росії, Німеччини, Китаю.

Бажання творити, що виникло ще в дитинстві, веде Ольгу Кравцову по життю. Відчуваючи красу навколишнього світу, автор не тільки створює візуальний образ, а й пише вірші. На виставці можна побачити творчі роботи у різних жанрах: пейзажі, натюрморти, портрети, анімалістичний живопис. Особливістю художнього письма Ольги є яскрава палітра та детальне прописування фрагментів роботи.

Виставка буде працювати до 31 липня.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте