Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
07:33

Dance Battle Dnipro 2019

Посмотреть афишу: Dance Battle Dnipro 2019 Танец

16 травня о 15:00 на Фестивальному причалі відбудеться найяскравіший танцювальний батл міста Дніпра на якому всі заклади загальної середньої освіти міста зможуть поборотися за титул найкращої танцювальної команди міста.

Вже третій рік поспіль Молодіжної ради Дніпра за підтримки Дніпровської міської ради та міського голови Бориса Філатова проводить міжкільний танцювальний батл «Dance Battle Dnipro», який кожного року об`єднує все більше шкіл нашого міста. Цього року у танцювальному конкурсі візьме участь більше 500 учнів з різних куточків міста Дніпра (у минулому році – 330 учнів).

Учасники заходу отримають досвід від провідних хореографів танцювальних шкіл міста, отримають заряд бадьорості та енергії від змагань, нових знайомств, запальної музики та танцю. Також усі учасники заходу отримають призи за участь та за кращі номери, які буде оцінено професійним журі.

Програма заходу:

- 15.00 – початок заходу;
- 15.15 – 15.30 танець кураторів;
- 15.30 – 17.30 виступ шкіл та ліцеїв;
- 16.15 – 16.30 майстер-класи та показові номери від хореографів: Ломаки Олексія, Хижняк Валерії, Могильної Олександри та найкращих танцювальних шкіл міста, таких як: Move on, Art dream, Freedom;
- 17.30 – 18.00 нагородження учасників. Вручення призів за кращі номери;
- 17.50 – 18.00 фінальний флешмоб з учасниками заходу.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте