Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
03:11

Михайло Надєжнін. Мій світ - моя істина

Михайло Надєжнін. Мій світ - моя істина

Михайло Надєждін зачаровує Дніпро. Експозицію творів народного художника відкрито у музеї.

І по суті, це ретроспектива творчості митця. В експозиції Михайло Володимирович постає в кількох жанрах та іпостасях – лірика, авангардиста, філософа та реаліста. Особливу увагу звертають на себе пейзажі та натюрморти художника. Та частина творчості, що відноситься до авангардного мистецтва у Михайла Надєждіна є пошуком нових форм в авангардному мистецтві. В багатьох роботах художника відчувається саркастичне відношення до дійсності, певна доля іронії. Перед глядачами постає відомий і невідомий Михайло Надєждін на всіх проміжках творчого шляху та сяє різними гранями таланту. На відкритті виставки Михайла Надєждіна побували поціновувачі мистецтва та друзі і колеги.

Виставка стала особливим поларунком Музею українського живопису пану Михайлу Надєжіну до дня народження. 18 траня пану Михайлу виповнюється 84 роки.


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте