Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
16:56

Людина, що вміла дарувати посмішку

Людина, що вміла дарувати посмішку

16 квітня у Будинку мистецтв буде проведено кінозахід «Людина, що вміла дарувати посмішку», присвячений 130-річчю від дня народження одного з найвідоміших зірок німого кіно ХХ сторіччя Чарльза Спенсера Чапліна.

У світовому кінематографі немає іншого актора, слава якого була б такою великою і тривалою. Чарлі Чаплін майже півстоліття з’являвся на екранах всього світу, викликаючи захоплення як у глядачів, так і у критиків. Він отримав як кінематографічне визнання – три «Оскари».

Відвідувачі заходу почують про життєвий та творчий шлях цього всесвітньовідомого діяча світової культури, побачать уривки із знакових фільмів, де Чаплін грає маленького Бродягу, відкриває сутність фашизму, ділиться душевною чистотою і добротою та протистоїть байдужості.

Геній Чарлі Чапліна зробив глибокий вплив на розвиток світового кінематографу і продовжує радувати і сьогоднішніх глядачів.




  

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте