Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
14:45

КІНОЗУСТРІЧ: Між дитинством та дорослістю – «Слон» (2003)

Посмотреть афишу: КІНОЗУСТРІЧ: Між дитинством та дорослістю – «Слон» (2003)

У житті кожної молодої людини є дуже непростий час, коли вона полишає безтурботне дитинство і вперше стикається з дорослим життям. Щось у сучасному світі не так, тому що у цей перехідний період молода людина постає перед жорстокою дійсністю наодинці і ніхто не може їй допомогти. Іноді це драматичне зіткнення призводить до незворотних наслідків. У рамках програми «Між дитинством та дорослістю» на матеріалі трьох визначних фільмів ми спробуємо розібратись, що створює таку ситуацію і чи можна її уникнути.

Другим фільмом у нашій програмі буде «Слон» американського незалежного режисера і сценариста Ґаса Ван Сента. Ця стрічка присвячена сумнозвісним подіям у школі «Колумбайн» 20 квітня 1999 року, коли двоє учнів Дилан Кліболд та Ерік Гарріс із застосуванням вогнепальної зброї вбили 13 людей та поранили ще 21 інших, після чого вчинили самогубство.

Ми можемо зрозуміти, чому здійснюють масові вбивства доросли люди. Нам зрозумілі мотиви терористів та психічнохворих маніяків. Але масові вбивства, спричинені підлітками і які повторюються регулярно, виглядають немотивованими. Авжеж, можна знаходити прості та зручні пояснення, але вони не дають справжнього розуміння і головне – не дають змоги запобігти подібним трагедіям у майбутньому. Але Ґас Ван Сент йде іншим шляхом. У своєму фільмі він не дає власних пояснень.
Натомість він відтворює події з середини та з різних ракурсів, даючи змогу глядачам самим зробити висновки.

Увага! Фільм дивимось вдома і весь час кінозустрічі присвячуємо розмові про кіно.

Адреса: вул. Воскресенська, 23. Соціокультурний центр, 4 поверх


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте