Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 29 марта 2024
07:42

Уявні відстані. Назар Білик

Посмотреть афишу: Уявні відстані. Назар Білик Скульптура

Запрошуємо на відкриття виставки скульптора Назара Білика «Уявні відстані» 15 березня о 19:00.

Автор говорить про себе. Біглий автопортретний начерк під час подорожей містичною Каппадокією Назар Білик віддзеркалив і перетворив у скульптурну форму, яка подібна до монументальних плям Роршаха. Тих плям, що проявляють людські страхи і сумніви. Їх кожен із нас «прочитає» по-різному, побачить саме те, що визначає його особистість.

Так автор від себе переходить до нас.

Простір, що його формує Назар Білик, - є монотипією реальності, її «іншою» стороною. «Я працюю з матеріалом як основою реальності, і намагаюся з його допомогою вивчити нематеріальне», - каже автор. Не тільки створення об’єкту є завданням скульптора, але й дослідження простору навколо нього, виявлення у об’єкта контр-форми, без якої той не існує самостійно. Контр-формами для людини є її стереотипи, шаблони та особисті надбудови. Вони впливають на комунікацію, наше спілкування із близькими та навіть із собою. У цьому автопортреті розміром з виставку значно менше індивідуального і більша дистанція між об’єктом та його відображенням, ніж може здаватися на перший погляд…

Більше про виставку – на сайті arsvit.dp.ua.

Виставку можна подивитись з 15 березня по 4 травня. Вхід вільний.

Назар Білик
Народився у Львові в 1979 році. Закінчив Київський інститут декоративно-прикладного мистецтва і дизайну імені М. Бойчука та Національну академію образотворчого мистецтва і архітектури. Скульптор, автор робіт у публічному просторі. Живе та працює в Києві. Учасник групових та персональних виставок в Україні, Німеччині, Австрії, Швейцарії, Великобританії та США.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте