Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
15:29

Фестиваль Кабаре "Велика сходка"

Посмотреть афишу: Фестиваль Кабаре Фестиваль

З 16 по 18 листопада у Дніпропетровській Філармонії ім. Л. Когана проходитиме ІІ фестиваль Кабаре "Велика сходка".

Знову глядачів очікує зустріч з найяскравішими представниками жанру, 3 насичених вечора, повних різноманітних шоу та виступів. Проект проводиться у рамках міської програми «Культурна столиця».

Фестиваль кабаре – це традиційний фестиваль театрів малих жанрів, а також авторів, що пишуть для естради. Господарем заходу є Кабаре «Веселий Песець» (Театр «КВН ДГУ») – унікальний проект, якому немає аналогів в Україні, який працює у жанрі музичного кабаре, в тому числі і політичного. 18-го листопада «Веселий Песець» можна буде побачити на сцені з прем’єрою.

16 листопада фестиваль відкриють наступні колективи – «Інородний театр абсурду Воробушек» (м.Харків), колектив «ЦеЩо» (м. Харків).

«Інородний театр абсурду Воробушек» - це комік-група.  Під час  її виступу цього колективу вам забезпечено повне поринання у підсвідомість, непередавані емоції, роздуми про можливе і неможливе.

Колектив «ЦеЩо» - новий, шалено перспективний проект В.Троїцького, продюсера та керівника Dach Daughters та знайомого та улюбленого «ДахаБраха». «Митець, який не опікується проблемами сьогодення, - не митець», - говорить В. Троїцький про колектив «ЦеЩо». Тому цей проект – приклад ідеального синтетичного театру, театру-лабораторії.

17 листопада для вас виступатимуть «GrozovSka Band», «Красная Бурда», І. Іртєн’єв, Борис Барський.

«GrozovSka Band» – свіжий сольний проект співачки і художниці Олени Грозовської. Це, мабуть, найяскравіше українське етно-кабаре.

Музика «GrozovSka Band» –мікс з джазу, латиноамериканських мотивів, балканських, українських і циганських мелодій. Ця музика повертає любов, знаходить нових друзів, знімає стрес і наповнює щастям.

“Красная Бурда”
– один із найяскравіших гумористичних журналів сьогодення. Лауреати "Золотого Остапа" вже полюбилися дніпровському глядачу. Цього разу на вас очікує зустріч з такими зірками, як Володимир Маурін, Володимир Логінов та Олександр Єльняков.

18 листопада фестиваль запрошує глядача на виступи «Freedom-jazz», Олександра Гутіна, Лесі Мудрак, Віктора Єлісаветського, Ігора Іртен’єва, Бориса Барського.

Леся Мудрак – українська поетеса, яка працює у доволі рідкому жанрі – еротична поезія. Без сумніву, знайде ключик до серця кожного глядача, не тільки темою своїх творів, але й змістом.

Ігор Іртен’єв та Олександр Гутін - талановиті поети, твори яких пронизані іскрометною сатирою та іронією.

Віктор Єлісаветський – талановитий іронічний поет із Дніпра. Знає все про людину з різних боків із-за особливостей своєї професії (якої саме – він розкриє під час свого виступу).

Борис Барський – український поет, актор, режисер, комік. Учасник комік-трупи «Маски». Народний артист України. Борис Барський виступить з новою програмою, написаною спеціально для фестивалю Кабаре.

«Freedom-jazz» – єдиний в Україні джаз-бэнд, до складу якого  входять тільки жінки. Завдяки екстравагантним виступам, бенд успішно увірвався у музичний простір України. Колектив виконує як давно забуті композиції, так і кавери світових хітів.

Також 18 листопада для вас буде показаний спектакль Дикого Театру "Віталік" - улюблена вистава для дорослої публіки, яка повна роздумів на доречні питання із життя сучасного чоловіка. 

Билеты онлайн https://dnipro.karabas.com/cabaret-2/order/


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте