Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:14

Явних проявів немає

Посмотреть афишу: Явних проявів немає Документальный фильм

Дніпровська Центральна міська бібліотека та ГО «Громадська палата України», до дня захисника України, запрошують всіх бажаючих на показ документального фільму Аліни Горлової «Явних проявів немає».

Це історія жінки, яка повертається з війни. Розмовляючи з психологами, борючись із ПТСР та панічними атаками, вона намагається повернутися до нормального життя. Цей документальний фільм показує її шлях від початку реабілітації до повернення на роботу.

Страх ПСТРу та суспільні упередження щодо учасників бойових дій – які є конструктивні методи їх подолання? Як «цивільні» зустрічають «атовців», і які очікування будуються у обох сторін ще до початку спілкування? Як сприяти адаптації ветеранів? Які способи і практики подолання комунікаційної прірви вже є, і де їх навчитися?

Ведуча: Наталя Жебрик

Соціокультурний центр, 4 поверх

Подробиці за телефоном: (056) 745-20-52


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте