Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
сб, 20 апреля 2024
01:28

Презентація книги Олександра Ратнера «Тайны жизни Ники Турбиной»

Посмотреть афишу: Презентація книги Олександра Ратнера «Тайны жизни Ники Турбиной» Литература, Презентация

ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ!

Сектор соціокультурних проектів і зовнішніх зв'язків та відділ читальних залів ДОУНБ запрошують на презентацію нової книги поета, перекладача, письменника Олександра Ратнера «Тайны жизни Ники Турбиной» («Я не хочу расти…»).

Книга - підсумок 16-річної роботи автора, спирається на сімейні архіви родини Турбіної, зібрані рідкісні матеріали та унікальні фото, що публікуються вперше. Передмова Дмитра Бикова.

Відповіді на питання про авторство віршів Нікі Турбіної, її головну любов, про безсумнівний акторський талант і найвищу ступінь довіри, відсутність граней вседозволеності, про реальну роль, яку відіграли у її житті знакові особистості XX сторіччя поети Євген Євтушенко та Андрій Вознесенський - про це та багато іншого нова книга Олександра Ратнера. А, по великому рахунку, йдеться про долю трьох жінок Людмили Карпової, Майї Ніканоркіної та Нікі Торбиної.

Довідка:

Олександр Григорович Ратнер народився у Дніпрі, у 1947 році, закінчив Дніпропетровський металургійний інститут, кандидат технічних наук, лауреат премії Ленінського комсомолу в області науки і техніки, автор 90 наукових праць у тому числі, 4 монографій.

Перша його публікація з'явилася у 1963 році. Зараз він автор 21 книги віршів, у тому числі двох для дітей і трьох прозових. У його перекладах з української вийшло 7 поетичних книг.

Олександр Ратнер - лауреат премій імені Миколи Ушакова, Дмитра Кєдріна і Павла Кононенка (Україна), дипломант Міжнародної літературної премії імені Великого Князя Юрія Долгорукова (Росія), має Почесниий дипломом Міжнародної Ради по книгам для дітей (IBBY).


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте