Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
пт, 19 апреля 2024
04:19

Біжимо у вишиванках у Дніпрі

Біжимо у вишиванках у Дніпрі

Ви все ще думаєте як позитивно і красиво відсвяткувати 27-ту річницю Незалежності України?

Біговий клуб «Start Dnipro» запрошує провести День Незалежності України в колі сім'ї та однодумців!

Візьми участь в козацьких індивідуальних забігах на вибір: 2,5 або 5 км по рідному місту. Для юних козаків і козачок ми приготували дистанції 100 м, 500 м і 1000 м.

Для команд козаків пропонуємо командне змагання "Козацькі перегони"!

"Козацькі перегони" - це не тільки спортивні змагання, а й творчий, веселий конкурс для сім'ї або компанії друзів. Кожній команді потрібно буде пройти спеціальну смугу перешкод, щоб випередити суперників і отримати призи від партнерів заходу. Ми перевіримо вас на швидкість, силу, спритність і витривалість. Вас чекають естафети в шароварах, ліплення вареників на швидкість, човниковий біг з випиванням квасу, біг з коромислом і багато іншого. Додати собі балів можна буде, виконавши народну пісню, вірш або станцювавши гопак.

Вартість участі в "Козацьких перегонах" - 250 грн з команди. Обов'язкова умова участі - в команді повинна бути одна дівчина! Дрес-код - вишиванка.

Захід пройде 24 серпня 2018 року.

Старт о 9-00 на Фестивальному причалі (вулиця Січеславська Набережна).
Забіги будуть проходити по центральній набережній міста.

Зверніть увагу, що з 10.08.18 вартість реєстрації збільшується, встигніть зареєструватися! Вартість реєстрації: - 2,5 км, 5 км - 250 грн; з 10.08.18 - 350 грн. - Медаль фінішера - 150 грн. - "Козацькі перегони" - 250 грн / команда.

Ссылка на регистрацию athletic- events.com/ru/events/492/

Беріть друзів і Ви зможете відвідати безліч локацій, таких як першість з дартсу, армрестлінгу. А ще ми, дніпровські козаки-спортсмени, будемо писати листа майбутній незалежній і спортивній Україні.

Що може бути кращим подарунком для країни, ніж здорові, гарні люди, які біжуть? Об'єднуємося і побігли вулицями рідного міста, бо ми того варті!
Організатор: ГО «Старт Дніпро», за підтримки Федерація легкої атлетики м Дніпра, Дніпровського міської ради в рамках програми Бориса Філатова «Дніпро-спортивна столиця»

Подробиці на:

http://startdnipro.com

https://www.facebook.com/ events/238649160272406/

https://athletic-events.com/ events/492


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте