Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Афиша
чт, 28 марта 2024
23:46

Музей занимательной науки

Посмотреть афишу: Музей занимательной науки

Музей - це цілий світ наукових забав для будь-якого віку.

Відвідавши Музей, кожен дорослий зможе отримати можливість повернутися в дитинство і заново відкрити для себе дивовижні властивості давно знайомих речей та явищ, дізнатися про них багато нового, а кожна дитина - своїми руками створити маленьке диво!

Якщо Ви готові дивуватися і пізнавати нове, якщо Ваша дитина допитлива та активна, якщо у неї запитань більше, ніж у Вас відповідей - Вам просто необхідно відвідати Музей цікавої науки - найдивовижніший музей нашого міста!

Тут гості стають безпосередніми учасниками пізнавального процесу і занурюються в чудовий світ оптики і магнетизму, електрики і механіки, ілюзій та багато чого іншого.

Ми перетворюємо навчання в творчість та гру. Кожна дитина прагне розгадати, що криється за дивом, творцем якого вона стала, та в доступній ігровій формі пізнає серйозні наукові закони.

Наш Музей - це єдиний у своєму роді Центр творчості в Дніпрі з яскраво вираженим науковим та експериментальним ухилом. Тут зібрано все необхідне для того, щоб прищеплювати дітям прагнення до знань і любов до Науки. Персонал нашого Центру робить все, аби підносити інформацію зрозумілою та доступною мовою, робити це весело, наочно і захоплююче, в атмосфері неформального та цікавого спілкування.

Для найменших відвідування нашого Центру стане незабутньою пригодою, що відкриває нові сторони предметів та явищ.

Гостей середнього і старшого шкільного віку чекає дивовижний світ наукових відкриттів і винаходів з різних розділів фізики. Юнаки зможуть краще зрозуміти та закріпити отримані в школі знання.

Дорослих також чекає чимало нового та цікавого. Адже кожен експонат нашого Центру з нового боку відкриває знайомі Вам явища.

Екскурсії проводяться досвідченими, доброзичливими екскурсоводами.

Для Вашої зручності ми проводимо циклічні екскурсії, що дозволяють Вам приєднатися до екскурсії в будь-який момент. Послідовність знайомства з експонатами не має значення. Наші екскурсоводи з радістю познайомлять Вас з кожним експонатом, навчать з ними взаємодіяти і, звичайно, розкажуть про техніку безпеки.

Вартість квитка - 80 гривень. У нас діють акції: купивши два квитки - вартість входу 70 гривень з людини. Якщо ви купуєте три і більше квитків - вартість з людини складе 60 гривень. Для дітей до трьох років - вхід безкоштовний.

Для колективних груп від 10 осіб діє пільгова ціна квитка - 50 гривень. (Потрібний попередній  запис).

Відвідування музею дітьми у віці до 14 років можливо тільки в супроводі дорослих.

Відвідайте експозицію і це стане незабутньою пригодою для дітей та дорослих.

У центрі міста Дніпро, на території Центрального ринку
Музей цікавої науки відкритий для всіх бажаючих щоденно!  

Критий ринок "Озерка" 2 поверх. Режим роботи та довідки за телефоном: 099-273-86-62

Сайт: muzeynauki.net
Facebook: www.facebook.com/naukimuzey  


Все даты:


Критий ринок "Озерка", 2 поверх 🕜: у вихідні дні з 10:00 до 20:00, в будні дні - за попереднім записом
₴: 80 грн

















Alina  (06.02.24 18:59): Найгірший спосіб витратити кошти, двогодинна екскурсія не дуже цікава з сальними жартами про єврів та верховну раду на рос.м.. Половину часу йде на вгамування дітей, половину експонатів не розповідають, а коли сам (прочитавши інструкцію) намагаєшся щось спробувати тебе повсякчас зупиняють та кажуть відійти. Дуже неприємні враження, що гроші взяли а вас просто хочуть якомога швидше здихатись. До половини екскурсії дожило меньше третини групи. Втомившись від поведінки оточуючих та цкування лектора ми теж пішли. Ответить | С цитатой
Евгения  (03.10.17 15:32): были всей семьей. великолепное место, которое удивит не только детей, но и взрослых) Ответить | С цитатой
Светлана  (16.07.17 23:49): Были всей семьей с друзьями. Все остались в полном восторге и дети и взрослые. Рекомендую. Ответить | С цитатой
Гость  (03.05.17 17:04): Очень классно! Интересно и детям, и взролым. Рекомендую. Ответить | С цитатой
Мариша  (21.04.17 16:10): Еще не была, но, наконец-то , и у нас. Ходили семьей в киевский и московский экспериментариумы, были все в восторге. Ждем таких же впечатлений и от своего городского... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте