Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Афіша
Сб, 18 травня 2024
07:26

Фріда

Фріда Творчий вечір

Галерея-книгарня Чорна ящірка спільно з Творчим порталом Antigorod.com продовжує цикл вечорів, присвячених відомим художникам. У затишній атмосфері галереї усі, хто цікавиться мистецтвом, зможуть ближче познайомитись з життям людей, що лишили свій помітний слід у світовій культурі.

Головна мета вечорів — це спроба дати змогу подивитись на відомих майстрів з трохи іншого, іноді, може, несподіваного ракурсі, адже мистецтво — це бурхлива ріка ідей та події, що ніколи не стоїть на місті. Від часті у цьому допоможуть витвори інших митців, а саме — фільми, що присвячено художникам.

Наступним з циклу вечорів стане вечір, присвячений Фріді Кало та її чоловіку Дієго Рів'єрі. У середу, 29 лютого ми зазирнемо за їхні холсти та дізнаємось трішки більше про події, що вплинули на їхню творчість та життя. В цьому нам допоможе надзвичайно темпераметний фільм «Фріда».

Отже, якщо ви хочете приємно провести вечір серед тижня, галерея Чорна ящірка чекає на вас!



   

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Примітка:
У розкладі можливі зміни. Будь ласка, уточнюйте інформацію за телефонами закладів, в яких відбуваються зазначені події.
Час сеансів у кінотеатрах може змінюватися без попередження!
Зверніть увагу, що зміна репертуару в кінотеатрах відбувається по четвергах.

Експорт афіші

copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті