Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 09 червня 2024
04:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Кожен хлібзавод області буде виробляти близько 30% соціального хліба

Кожен хлібзавод області буде виробляти близько 30% соціального хліба
Керівництво області підписало з аграрним фондом меморандум, згідно з яким те зерно, яке зібрано на території області та закуплено аграрним фондом, використовуватиметься на виробництво борошна та соціального хліба. Про це перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації заявив під час робочої поїздки до ТОВ «Катеринославхліб».

Анатолій Крупський зазначив, що 15 провідних хлібопекарських підприємств області повністю забезпечують попит споживачів на хліб та хлібобулочні вироби. Основною метою візиту на одне з таких підприємств перший заступник назвав обговорення питання щодо випуску хліба простої рецептури (хліб, який містить муку, сіль, дріжджі і воду).

«Є постанова Кабінету Міністрів, яка визначила, що для соціально незахищених верств населення ми зобов'язані виробляти хліб простої рецептури. Природно, він найнижчий за ціною, - наголосив він. - З урахуванням подорожчання електроенергії, природного газу, які використовуються для виробництва хліба, збільшується і вартість самої випічки. Ми повинні зробити все можливе, щоб утримати ціну і запропонувати альтернативні види хліба, в тому числі і простої рецептури, для населення за доступними цінами».

Для цього керівництво області проводить низку заходів, зокрема, активно співпрацює з аграрним фондом.

«Керівництво області підписало з аграрним фондом меморандум, згідно з яким те зерно, яке зібрано на території області та закуплено аграрним фондом, використовуватиметься на виробництво борошна та соціального хліба, - сказав Анатолій Крупський. - Ми розраховуємо, що кожен хлібзавод вироблятиме близько 30 відсотків соціального хліба. Таке завдання поставлене керівництвом області. Ми обговорюємо це і з торговими мережами, які повинні реалізовувати цей вид хліба, і з виробниками».

На сьогодні в області є в наявності 640 тис тонн продовольчого зерна, що повністю забезпечує потребу населення регіону в продовольчому зерні, і як наслідок - хлібними продуктами.

«За загальною кількістю виробництва хліба ми працюємо на рівні минулого року. Робота хлібзаводів стабільна. До нового маркетингового року (до вересня 2015 року) ми будемо забезпечені борошном і зробимо все можливе, щоб на прилавках наших магазинів була достатня кількість хліба. У тому числі і за доступними цінами», - підкреслив Анатолій Крупський.

Довідка:

ТОВ «Катеринославхліб» створено у червні місяці 2010 року як підприємство європейського рівня харчової індустрії України. На підприємстві враховані сучасні технологічні та санітарні вимоги, а також встановлено технологічне обладнання повної очистки води від міського водопроводу до рівня природного для застосування в технологічному процесі. Починав свою роботу хлібозавод з 8 найменувань продукції, на сьогоднішній день асортимент хлібобулочної продукції більше 30 найменувань, а здобних булочних та кондитерських виробів - більш 20 найменувань. З моменту запуску виробництва на заводі діє виробничо-технологічна лабораторія акредитована в системі УкрСепро. Система контролю якості працює за принципом - попереджати помилки, а не виявляти їх на стадії контролю готової продукції.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Оля  (14.10.14 10:38): Я против социального хлеба из-за его низкого качества. Відповісти | З цитатою
Дедушка  (09.10.14 18:56): Насчёт плесневения социального хлеба - не скажу, а то, что ЗНАЧИТЕЛЬНО ПОДОРОЖАЛ так это точно. С пенсионеров выжимают последние соки самым постыдным образом. Відповісти | З цитатою
Поползли слухи..  (09.10.14 18:06): Хлебушком пенсов и добьют.. и детей не пожалеют.. Відповісти | З цитатою
К...с  (09.10.14 13:53): социальный хлеб это хорошо, соседка голубям берет, говорит на следующее утро он весь зеленый ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті