Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
09:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровськ святкував День Незалежності разом з «Київстар»

|«« «« »» »»|

Національний телеком-оператор «Київстар» долучився до відзначення 23-річчя незалежності України. Компанія запропонувала українцям створити свої унікальні фамільні вишиванки та влаштувала патріотичні фото-флешмоби у Дніпропетровську, Кіровограді, Львові, Одесі та Житомирі.

У 2013 році в рамках програми «I love Ukraine» «Київстар» подарував Дніпропетровську арт-інсталяцію для замочків кохання. 23-24 серпня «Міст закоханих» зустрічає гостей і жителів міста у національному вбранні. Всі бажаючі мають можливість освідчитися Україні у коханні та зробити пам’ятні фото.

Цього року «Київстар» запросив усіх українців створити свої власні унікальні вишиванки в рамках інтерактивного проекту «Створи фамільну вишиванку». Кожен із бажаючих мав можливість відвідати спеціальне онлайн-ательє і створити свій власний, індивідуальний дизайн. За даними компанії, користувачами цього інтерактивного проекту стало понад 50 тисяч людей, і було створено понад 7500 унікальних дизайнів вишиванки. Шляхом голосування було визначено десятку переможців і незабаром вони отримають виготовлені за власним дизайном вишиванки.

«Цьогоріч святкування Дня Незалежності набуло особливого значення для багатьох із нас. Нам було дуже приємно долучитися до проведення урочистих заходів і висловити свою любов до Батьківщини. Впевнена, що ми зуміли створити доброзичливу і патріотичну атмосферу єднання українців», – прокоментувала спеціаліст по зв’язках із громадськістю та пресою «Київстар» Наталя Юдицька.

У 2005 році співробітники «Київстар» вперше вирішили прийти на роботу у вишиванках напередодні Дня Незалежності. А через кілька років компанія вже офіційно започаткувала святкування Дня вишиванки, яке «київстарівці» традиційно відзначають вже п’ятий рік поспіль. В останній робочий день перед Днем Незалежності України співробітники компанії по всій країні дружньо змінюють свій офісний дрес-код на національне вбрання. Відтак, відзначення Дня Незалежності України для «Київстар» є невід’ємною частиною життя компанії.

Довідка про «Київстар»

«Київстар» – український оператор телекомунікацій, надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій. Послугами оператора користується понад 25 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тисяч – широкосмугового інтернету.

Акціонери «Київстар» – міжнародна група VimpelCom Ltd. (Нідерланди), володіє телекомунікаційними активами у країнах СНД, Європи, Азії, Африки та Північної Америки. Акції компанії знаходяться у вільному обігу на фондовій біржі (NASDAQ), Нью-Йорк.

Мобільна мережа «Київстар» – одна з найкращих у Європі, і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських та річкових узбереж.

Волоконно-оптична мережа «Київстар» для швидкісної передачі даних має загальну довжину понад 46 тисяч кілометрів, і ємність зовнішніх каналів понад 620 Гбіт/с. Оператор надає послуги міжнародного роумінгу в 195 країнах на 5 континентах.

«Київстар» понад 16 років працює в Україні, і є найбільшим платником податків, а також одним з найкращих роботодавців і соціально відповідальною компанією.

За додатковою інформацією звертайтеся: [email protected] www.kyivstar.ua

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті