Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
23:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

До 82-ї річниці заснування Дніпропетровщини в усіх школах регіону пройде Єдиний урок

До 82-ї річниці заснування Дніпропетровщини в усіх школах регіону пройде Єдиний урок
27 лютого 2014 року в усіх школах області пройде Єдиний урок « Я вклонюся священній землі, тій землі, що для мене, як мати». Близько 300 тис учнів з усіх куточків Дніпропетровщини дізнаються про найвизначніші події історії регіону.

Для розроблені індивідуальні програми проведення Єдиного Уроку. У загальній програмі Уроку заплановані також години спілкування, тематичні вечори та презентації проектів учнівської молоді.

У рамках проведення Єдиного уроку учням молодшої школи запропоновано створити виставку малюнків «Портрет моєї Дніпропетровщини» та взяти участь в інтелектуальниї іграх «Від матері до доні добро передати» та «Екологічна стежка рідного краю». На школярів чекають також екскурсії до музеїв, перегляди документальних кінфільмів про рідні міста і села, презентація творчого проекту «Лине пісня колискова».

Учні 5-9 класів зберуться за круглими столами для обговорення шляхів розвитку економіки сучасної Дніпропетровщини. Школярі також презентують тематичні фотовиставки «Фонтани мого міста» та «Славетні імена Придніпров'я». Крім того, у школах області будуть підбиті підсумки конкурсу стіннівок «Космічні технології Дніпропетровська».

Старшокласникам також запропонують сісти за круглий стіл. Темою обговорення для них стануть нові стратегічні орієнтири освіти Дніпропетровщини. Для учнів старшої школи заплановано ще проведення уроку-спогаду «Спогади про Катеринослав».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Интеллигент  (26.02.14 01:36): Напрасная, бесполезная цитата. Большинство жителей города не знают даже этого общеизвестного фильма, не в состоянии отличить классику от массового искусства, ничего не читают, живут только материальными проблемами. Духовность им не по плечу. Поэтому у нас каждые 5 лет политические кризисы. Тупость и крайняя ограниченность - наше все. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Иван-не-помнящий-родства  (25.02.14 16:09): Наглядный урок истории и уважения памяти отцов и дедов преподали уже... Вместо музея истории лучше будет экскурсия на бывшую площадь Ленина к развалинам одноименного памятника. И объяснить детям на примере поведения взрослых и мудрых Отцов КАК надо уважать свою историю, почитать родителей, помнить дедов и прадедов... Відповісти | З цитатою
песня из к/ф Офицеры  (25.02.14 15:59): Нет в России семьи такой,
Где б не памятен был свой герой,
И глаза молодых солдат
С фотографий увядших глядят.
Этот взгляд, словно высший суд,
Для ребят, что сейчас растут.
И мальчишкам нельзя ни солгать, ни обмануть,
Ни с пути свернуть.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті