Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
06:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Італії презентовано інвестиційні можливості Дніпропетровщини

В Італії презентовано інвестиційні можливості Дніпропетровщини
Дніпропетровщина продовжує розширювати географію міжнародного співробітництва, презентуючи інвестиційну привабливість регіону і країни на провідних інвестиційних майданчиках світу. Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков провів презентацію у Торгово-промисловій палаті Мілану.

У присутності керівника регіону Дніпропетровська область та Міланська торгово-промислові палати підписали угоду про співробітництво. Сторони також домовилися про проведення у цьому році у Дніпропетровську українсько-італійського бізнес-форуму.

«Дніпропетровщина - це регіон можливостей для кожного, хто тут працює, хто інвестує в економіку області. Ми готові розширювати співпрацю для того, щоб ці можливості трансформувалися в наші спільні успіхи», - сказав Дмитро Колєсніков презентуючи Дніпропетровщину.

Під час презентації керівник регіону наголосив, що Дніпропетровщина - це 17% промислового виробництва країни. За результатами 2012 року експорт склав 10,5 млрд доларів США. Вигідне географічне положення регіону забезпечує широкий внутрішньоукраїнський ринок збуту продукції та високий рівень кооперації. Продукція підприємств Дніпропетровщини користується попитом у десятках країн світу. На Дніпропетровщині представлений широкий спектр виробництв - від сільського господарства і будівництва до високих технологій.

«Дніпропетровщина сьогодні зацікавлена у залученні нових інвестицій. Наша мета - створення в регіоні нових, сучасних, екологічно чистих виробництв, створення нових робочих місць, розвиток соціальної інфраструктури міст та сіл регіону. Ви нам потрібні. Але, зі свого боку, нам є що запропонувати інвесторам з точки зору умов ведення бізнесу, лібералізації та прозорості регуляторних процедур. Ми працюємо для того, щоб наш регіон і для вас став регіоном успіху», - підкреслив Дмитро Колєсніков, звертаючись до представників ділових кіл Італії.

Дніпропетровщина сьогодні є національним лідером у залученні інвестицій – кожний шостий долар, вкладений в економіку України, працює у нашому регіоні. Загальний обсяг інвестицій – близько 8 млрд.долл. Це – реальний результат роботи влади зі створення сприятливого інвестиційного клімату та реалізації регіональних програм з підтримки та супроводження інвестиційних проектів.

Керівник регіону нагадав, що у вересні 2012 року в Дніпропетровську був введений в експлуатацію перший в Україні та СНД сучасний високотехнологічний завод з безвідходної переробки використаних акумуляторних батарей. У жовтні 2012 року у Дніпропетровську відкрили найсучасніший та один з найбільших у Східній Європі електросталеплавильний комплекс з обсягом інвестицій близько 700 млн.долл. Також у 2012 році в пілотну експлуатацію запущена перша лінія по збору пластикових склопакетів компанії Glas Trösch. Вартість проекту - 5,5 млн. дол.

У 2010 році було створено Дніпропетровське регіональне інвестиційне агентство, яке сьогодні міжнародними експертами та представниками бізнес-асоціацій визнано кращим і найбільш ефективним в Україні. Сьогодні кожен інвестор, який хоче працювати на Дніпропетровщині, отримує від цього Агентства персонального менеджера з супроводу проекту на всіх етапах реалізації інвестиційного проекту- від розробки до впровадження.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Викуля  (10.06.13 15:04): Хоть достойные мужчинки в городе появятся.
А то вокруг одна пьянь и арабье
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Я не поняла...  (10.06.13 13:44): И много инвесторов набралося в Торгово-промышленной палате Милана? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (18)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (12)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На Дніпропетровщині очікується аномальне літо: прогноз синоптика (4)

•  У Дніпрі на Воздвиженському узвозі зіткнулись Hyundai та 14-річний мотоцикліст на Geon: дитина в лікарні (4)

•  На косі Перемоги над водою знову видно останки місцевого «Титаніка» (4)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті