Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
15:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

МНС повідомляє

МНС повідомляє
Довідка про основні надзвичайні події на території Дніпропетровської області за 12-13 січня.

За вихідні у Дніпропетровській області сталося 17 пожеж, сім з них у самому обласному центрі.

12 січня у селі Калинівка Криничанського району по вулиці Матросова у приватному будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинула власниця будинку, 1929 року народження, тіло якої знайдено на місці події та направлено на СМЕ.

При звірці з міським відділом УМВС встановлено, що 12 січня о 23:30 в селі Калинівка Верхньодніпровського району по вулиці Колгоспна у приватному будинку внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі на твердому паливі (використання ЛЗР) стався спалах горючої рідини. Господарка, 1966 року народження та її донька, 1994 року народження, з діагнозом термічні опіки верхніх дихальних шляхів, обличчя та кінцівок рук госпіталізовані в реанімаційне відділення ДМЛ №8.

13 січня о 00:35 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Бабушкінському районі міста Дніпропетровськ на ж/м Тополь-2 виникла пожежа. Оперативно прибулі на місце події бійці служби цивільного захисту завдяки злагодженим та професійним діям врятували квартирантку, 1986 року народження та її сусідку (дані встановлюються). Внаслідок пожежі пошкоджено домашнє майно на площі 3 м кв. Пожежа ліквідована об 01:00, до ліквідації пожежі залучалося 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки . Врятовані жінки від госпіталізації відмовились.

13 січня о 21:55 до служби порятунку 101 надійшло повідомлення, що у Жовтневому районі обласного центру на проспекті Героїв у не експлуатованому підвальному приміщені виникла пожежа, горіло сміття на площі 10 м кв. Оперативно прибулі на місце події співробітники служби цивільного захисту, долаючи пожежу на місці події виявили тіло невідомої особи (дані встановлюються). Пожежа ліквідована о 23:08, до ліквідації пожежі залучалося пожежно-рятувальне відділення на спеціальному автомобілі. Виявлене тіло направлено на судово-медичну експертизу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті