Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
17:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбудеться прем’єра митецької вистави про Пітер Пена

У Дніпрі відбудеться прем’єра митецької вистави про Пітер Пена

Експериментальний театр “Витоки” у Дніпрі готує прем’єру вистави-фантазії “Подорож до Небувалії”. В неї зіграють студенти, викладачі та діти. Подія присвячена ювілею театра.

Про це Відкритому розповіли художня керівниця та хореограф експериментального театру “Витоки” Глорія Забара, голова профспілки студентів ДТЕФК та артистка Женя Зейналова, студент ДТЕФК та артист Вадим Широкий.

До 5-річного ювілею експериментального театру “Витоки” дніпрянам та гостям міста представлять виставу за мотивами фентезі шотландського письменника Джеймса Баррі про чарівну країну Небувалію, де мешкає дивовижний хлопчик Пітер Пен, який відмовляється дорослішати.


“Наш театр існує з 2018 року, але перший рік війни ми, нажаль, не працювали, тому не рахуємо його. Вирішили присвятити прем’єру нашому першому маленькому ювілею, 5-річчю. До сих пір ми ставили лише філософські вистави. Цього разу вирішили відійти від формати, і взялись за фентезі. “Подорож до Небувалії” – це одноактна вистава, тривалістю 45 хвилин.

Готували ми її понад три місяці. Власноруч створювали декорації, шили костюми. Задіяно 13 акторів, це і наші студенти, і викладачі, і навіть діти. Адже сам сюжет розрахований на підростаюче покоління. Хочеться, щоб наші діти були багаті духовно. А дорослі змогли відволіктись, зарядитись позитивом, і згадати своє дитинство.

Для нас справжнім викликом було зібрати різні покоління в одній виставі, це ускладнювало й репетиції. Але найнеприємніше – це повітряні тривоги. Часто через них ми вимушені припиняти підготовку і спускатись в укриття. Вже завтра в нас буде генеральна репетиція. Сподіваємось, все вдасться”, – говорить Глорія Забара.

Вистава “Подорож до Небувалії” відбудеться 23 травня в актовій залі на базі Дніпровського транспортно-економічного фахового коледжу. Початок о 12:30, вхід вільний.

Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті