Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
12:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Заклади позашкілля Дніпра долучились до святкування Гелловіна

|«« «« »» »»|

Кричали «лячно аби смачно», танцювали з відьмою, а також шукали мізки, пальці та криваве яблуко. У КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ДМР відзначили Свято усіх святих – Гелловін.

У костюмі Пікової дами завітала 12-річна Дарʼя. Дівчинка ходить на танцювальний гурток у цей заклад. Увесь костюм, окрім гетрів, корсета та спідниці, вона створювала власноруч – як і грим.

«На спідницю я наклеїла карти, також обмазала штучною кров’ю сорочку і ось із карт зробила таку корону. Єдине, в чому допомогла мама, – це наклеїти штучні вії. У цілому вважаю, що такі свята дуже нам потрібні, адже через те, що я у школі онлайн, дома інколи нудно. А так я маю можливість поспілкуватись з друзями та гарно провести час», – прокоментувала вихованка КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» ДМР Дарʼя Бетанова-Коказей.

Поки діти позували біля тематичної фотозони, у сусідній кімнаті створювати гелловінські образи допомагала керівниця гуртка артдизайну Наталя Вишнякова. Жінка за допомогою спеціальних фарб наносила лячний аквагрим усім охочим. Сама ж також прийшла на свято у незвичному костюмі.

«Я створила собі капелюшок. Робила його з фетру та іншого декору. А надихнув мене образ професорки Макгонегел з «Гаррі Поттера». У цілому сьогодні для дітей була досить насичена програма. Особисто я підготувала для них майстер-клас із виготовлення гарбуза з фетру», – додала Наталя Вишнякова.

До свята долучилась і 8-річна Діана. Дівчинка прийшла до пані Наталі за лячним аквагримом: «Я вчора була на уроці англійської і там ми малювали павука. Тож я захотіла, аби мені його зобразили на обличчі».

Святкують Гелловін у цьому закладі вперше. Вирішили поєднати приємне з корисним.

«Один з майстер-класів, який ми підготували діткам, – соціальний. Ми вирішили власноруч виготовити сувеніри для ЗСУ – гарбуз як оберіг від нечисті. Бо це нині актуально, адже наші воїни щодня виборюють перемогу над російською нечистю. Усі гарбузи, що створили діти, ми відправимо до 128-ї бригади ТрО, з якою тісно співпрацюємо. Але, окрім цього, для дітей ми підготували цікаві конкурси та інші активності. Це виготовлення з цукерок павука, квест із привидом, шалені танці з відьмою та інші конкурси», – прокоментувала директорка КПНЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Тетяна Пальчун.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Вера  (02.11.23 09:02): Можно было бы промолчать,наверное.Но таки скажу.Если хоть один человек услышит-уже хорошо.Это пост для тех,кто считает себя православным христианином.Этот чуждый нам "праздник" приучает людей, весело и задорно:приносить дары,задабривать,жертвовать! ,делать приношения злым духам.Направление мысли понятно?Т.е .неосознанно люди совершают подношения злу.Глубоко копать не будем.В христианстве это категорически неприемлемо.Спросите любого священника.Не верите им-изучите сами вопрос.Если вы верующий человек-вам в другую сторону.Вы не должны участвовать в таких "ритуалах",пусть и в форме праздника.Нас же так и разводят-это же прикольно,задорно и ничего страшного)Деток приобщают с раннего возраста.(((Посыл тот же:если хоть один услышит-хорошо.Всех благ. Відповісти | З цитатою
Не "патриот" - не идиот  (01.11.23 10:52): Чем больше украинских детей вырастет дебилами, тем лучше для правильной нации. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (12)

•  З 1 липня у Дніпрі суттєво зростуть ціни на заправках (8)

•  Таємниці Дніпра: «Будинок спеціалістів» або «Сачок» (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На цьому тижні було видано 10-тисячний іпотечний кредит єОселя: чи актуально це для Дніпра (6)

•  Смертельна ДТП у Дніпрі: на Набережній Перемоги Geely врізалася в бетонний стовп (з'явилося відео моменту) (6)

•  Українці стали вдвічі більше купувати вживані авто з США: топ моделей (5)

•  У Дніпрі переїжджає великий ринок – у чому причина? (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті