Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
10:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі ремонтують дощоприймальні колодязі не лише на дорогах, а й у дворах

У Дніпрі ремонтують дощоприймальні колодязі не лише на дорогах, а й у дворах

12 серпня заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Олексій Самілик проінспектував ремонт дощоприймачів у дворі будинку № 83 по вул. Юрія Савченка.

Тут була аварійна ситуація, пов'язана з руйнуванням підпірної стінки та паркану. З цього приводу були звернення від мешканців.

Комунальні служби оперативно відреагували та виконали ремонт підпірної стінки, укріпили схил камінням, а нині улаштовують водовідведення у дворі. Після завершення будівництва буде відновлено паркан та улаштовано бетонний водовідвідний лоток, проведені планові роботи з очищення дощоприймальних мереж, оглядових колодязів та промивання основного колектору для більш якісного водовідведення.

«Ремонтуємо дощоприймальні колодязі не лише на основних проїзних магістралях, а й у дворах, аби не було аварійних ситуацій щодо підтоплень. Перед будь-яким ремонтом внутрішньоквартальних доріг наші фахівці обстежують двори та визначають, як відбуватиметься водовідведення. За можливості будують нову чи ремонтують наявну дощоприймальну мережу», — зазначив Олексій Самілик.
Начальник дільниці з обслуговування дощоприймальних мереж міста Андрій Олефіренко розповів:
«Ліквідовуємо на цій локації аварійну ситуацію щодо руйнування підпірної стіни через неналежне водовідведення. Роботи щодо закріплення стіни вже виконані. Нині ж будуємо дощоприймальну мережу, аби було якісне водовідведення і не підмивало підпірну стіну. Вже улаштували колектор і підключили його до мережі. Нині ж будуємо опалубку, аби улаштувати дощоприймальну камеру, на якій встановимо решітки. А ще піднімемо рівень бордюру, аби вода направлялася у дощоприймальну мережу. Таким чином вода не розмиватиме територію».

З початку року по місту комунальники прочистили понад 2 300 дощоприймачів та колодязів та більше ніж 6,5 км колекторів і водовідвідних канав. Відремонтовано 522 дощоприймачі та 771 м колекторів. Під час дощів комунальники теж активно прочищають дощоприймачі, очищають решітки дощоприймачів від нанесеного водою опалого листя та сміття. Декілька бригад працює паралельно в усіх районах міста.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Super  (12.08.23 14:54): Ливневки нужно трубами 2 метрового диаметра делать, что бы там человек в любой момент мог пройти, отдефектовать, почистить если нужно. А такие живопырки как на фото, конечно, постоянно будут забиваться и проверить их можно только специальной техникой раз в сто лет. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Азиз  (12.08.23 14:54): Почему Лысенко на фото нету ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті