Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
01:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОпері відбулася яскрава прем'єра

|«« «« »» »»|

Дніпропетровський академічний театр опери та балету порадував своїх шанувальників прем'єрою нового театралізованого шоу «Привид в опері».

Про підготовку цього шоу Міський сайт докладно розповідав.

Якщо комусь назва нової вистави видалася співзвучною відомому мюзиклу Ендрю Ллойда Веббера «Привид опери», то він не помилився. Фрагменти цього мюзиклу стали складовою нового шоу. Але – не лише його!

Сюжет нової вистави був зітканий із цілого розсипу найвідоміших мюзиклів. У рамках одного вечора дніпровські глядачі змогли побачити та почути всі головні шедеври цього жанру – Чикаго, Нотр Дам, Моцарт, Ромео та Джульєтта, Ірод. Фрагменти цих мюзиклів органічно доповнювали яскраві номери бродвейських вистав.

Смілива ідея поставити шоу на основі найвідоміших мюзиклів світу висунула режисер ДніпроОпери Олексій Дугінов. Цю ініціативу палко підтримав директор – художній керівник театру Костянтин Пінчук та весь колектив.

А щоб нова постановка вийшла яскравішою та виразнішою, до співпраці було запрошено відомого далеко за межами України балетмейстер-постановника з Києва Сергія Кона. І успіх був повний!

На двох прем'єрних показах зала оперного театру була переповнена. А захоплена публіка довго аплодувала акторам за чудову виставу та чудові номери.

Фото з прем'єри – Микола Кошелєв.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті