Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 18 червня 2024
19:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Компанія iOn перетворилася на iSpace та пропонує товари Apple за знижкою

Компанія iOn перетворилася на iSpace та пропонує товари Apple за знижкою

У мережі магазинів iOn прийняли рішення про зміну назви на iSpace. Покупці зможуть насолодитися не тільки новою назвою, але й приємними знижками на товари Apple на честь ребрендингу. Умови акції доступні на офлайн точках та в інтернет-магазині ispace.ua.

Нова назва — новий формат

Обираючи ім’я iSpace, компанія підкреслює створення дружнього простору для кожного фаната Apple. Клієнти зможуть отримати не тільки послуги з ремонту або купити товар, але і поспілкуватися з людьми, які знаходяться з ними на одній хвилі.

Apple Premium Reseller — що це значить для покупців?

Оригінальна якість

Мережа iSpace користується правилом «тільки оригінальне». Це стосується кожної позиції товару, що представлена в асортименті. Покупці можуть розраховувати на повну комплектацію до техніки та оригінальну якість кожної деталі, комплектуючої або аксесуару.

Найвищий рівень ремонту та обслуговування

Співпрацівники iSpace проходять обов’язкову атестацію, що підтверджує їхній рівень знань про техніку Apple. Кожен з фахівців здатний розповісти навіть найдрібніші деталі про користування гаджетом, а також провести індивідуальний або груповий майстер-клас.

Завжди вигідні покупки

Оформлюючи клієнтську картку в iSpace, покупці отримують змогу накопичувати бонусні бали за кожну покупку. Це стане приємною деталлю під час наступної покупки. ISpace також пропонує програму Trade-in — можливість здати стару техніку Apple в обмін на знижку.

Вигідні ціни на топові товари в iSpace

iPhone 14 Pro Max 128 ГБ

Сучасна технологічна начинка моделі дозволяє їй лишатися однією з флагманських позицій айфонів на ринку. Процесор A16 Bionic зробить взаємодію зі смартфоном легкою та швидкою, а інноваційні камери дозволять створювати якісний контент в один клік.

MacBook Air M1 256 ГБ

Чіп М1 8 ядер CPU, до 8 — GPU, а також 16-ядерна система NeuralEngine: цього набору вистачить, щоб запустити навіть найвимогливіший софт. При цьому модель не втрачає легкості і тонких форм, що притаманні всій лінійці Apple MacBook Air.

AirPods 3

Ця модель стала улюбленцем багатьох користувачів завдяки високій якості звуку та безперебійній взаємодії з iPhone/MacBook. Цей аксесуар стане дуже корисним у дорозі, під час тренувань та навіть на роботі. Надпотужне звучання та чистота звуку гарантовані.

Apple Watch Series 8 41 мм

Apple йде в ногу з часом, стимулюючи користувачів до збільшення кількості фізичної активності. Розумний годинник Apple Watch Series 8 41 мм допоможе слідкувати за станом здоров’я та зробить тренування більш продуктивними і безпечними. Він відслідковує такі показники як ЕКГ, пульс, температура та рівень кисню в крові.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (10)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (9)

•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (9)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (8)

•  У Дніпрі на Калнишевського мікроавтобус Mercedes на переході збив жінку з собакою (8)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (7)

•  Знаменитий дніпровський мандрівник Сергій Гордієнко зібрався у новий європейський похід (7)

•  До Дніпра вже прибула партія з 9 останніх трамваїв із Німеччини (7)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті