Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 17 червня 2024
11:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

БК «Прометей» зберігає лідерство у групі Єврокубка 7 Днів

БК «Прометей» зберігає лідерство у групі Єврокубка 7 Днів

Баскетболісти зі Слобожанського під Дніпром здобули чергову перемогу в цьому турнірі, обігравши на виїзді румунський клуб «Клуж-Напока» 96:87.

Попри очікування, матч з одним із аутсайдерів групи не став легкою прогулянкою для нашої команди. Румуни за підтримки своїх уболівальників пристойно пошматували нерви «Прометею»!

Але наші земляки зуміли здобути вже 13 перемогу в Єврокубку. І за тур до завершення групового турніру зберегли лідерство у групі.

Детальніше про гру з «Клуж-Напокою», турнірну ситуацію в групі та перспективи жеребкування стадії плей-офф БК «Прометей» розповів:

«"Прометей" здобув другу перемогу над "Клуж-Напокою" у сезонній серії.

Свій передостанній матч регулярного сезону "Прометей" провів у румунському місті Клуж-Напока проти місцевого клубу.

З рахунком 96:87 наша команда здобула другу перемогу над суперником у сезонній серії.

Гості розпочали матч із вражаючого ривку 13:0, проте за кілька хвилин румунський клуб скоротив своє відставання до мінімуму. На першу перерву команди пішли за "+6" на користь "Прометея". Друга чверть розвивалася за схожим сценарієм. Гості повернули собі гандикап "10+", але перед великою перервою дозволили суперниковi скоротити його вдвічі.

Після 15-хвилинного вiдпочинку матч продовжував носити напружений характер. Найголовнiше - "Прометей" постійно вів у рахунку. Однак на початку заключної десятихвилинки "Клуж-Напока" вперше у матчі вийшла вперед (73:72).

"Прометей» вкотре продемонстрував вміння долати по ходу матчу несприятливі обставини. "Червоно-білі" були сильнішими у клатчі i здобули ювілейну 10-ту перемогу поспіль у Єврокубку.

Виїзна перемога "Прометея" над румунською "Клуж-Напокою", 13-та зі старту сезону в Єврокубку, зберегла нашій команді лідерство у групі А.

Як і раніше, на одну перемогу від неї відстає іспанський "Ховентут". Це стало відомо після того, як іспанцям вдалося на виїзді перемогти італійську "Рейєр Венецію" (80:74), останнього суперника "Прометея" в регулярному сезоні.

Невдача "Венеції" відкинула її на п'яте місце перед останнім туром. У команди 9 успішних матчів із 17. На одну перемогу більше мають литовський "Літкабеліс" та німецький "Ратіофарм Ульм". Після сьогоднішнього туру ці два клуби мають перевагу свого майданчика у першому раунді плей-оф.

По 8 перемог у 17 матчах у французького "Бурга" та італійської "Брешії". З 7 перемогами вісімку команд-учасниць плей-оф замикає турецький "Фрутті Екстра Бурсаспор".

Як і раніше, 5 і 3 перемоги - відповідно у "Клуж-Напоки" та "Цедевіти-Олімпії".

На стартi плей-оф 7DAYS EuroCup "Прометей" зіграє або з "Гамбург Тауерс", або з "Лондон Лайонз".

З високою ймовірністю 11 квітня "Прометей" на своєму майданчику прийме німецький клуб. Відбудеться це у випадку, якщо наша команда збереже за собою лідируючу позицію в групі А. Якщо український клуб поступиться першим місцем іспанському "Ховентуту", на нього в цей же день чекатиме домашній поєдинок з клубом "Лондон Лайонз" з Великої Британії. "Лондон Лайонз" забронював за собою 7 позицію у групі В».

Фото БК "Прометей".






Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  До Дніпра вже прибула партія з 9 останніх трамваїв із Німеччини (10)

•  У Дніпрі на Фабра жінка потрапила під колеса Toyota Land Cruiser (10)

•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (9)

•  У Дніпрі на Калнишевського мікроавтобус Mercedes на переході збив жінку з собакою (8)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (6)

•  Знаменитий дніпровський мандрівник Сергій Гордієнко зібрався у новий європейський похід (5)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (5)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (4)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті