Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
14:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Кішечка потрапила до нас з Торецька»: у Дніпрі врятували сім'ю котів з Донеччини

«Кішечка потрапила до нас з Торецька»: у Дніпрі врятували сім'ю котів з Донеччини
Фото: Суспільне Дніпро

У Дніпрі врятували двох кішок з-під обстрілів у Торецьку. Волонтери доставили їх до притулку, котам надали необхідну допомогу, тепер чотирилапим шукають родини.

Кішок, яких волонтери назвали Мурленки, врятували з-під обстрілів волонтери. Одна з кішок ще лікується у ветеринара, інша живе у притулку. Однак для обох планують знайти нових власників. Нині у притулку перебувають й інші коти, яких вивезли з зони бойових дій.

"Вона потрапила до нас з Торецька. Кішечка спочатку пройшла лікування у клініці, вони усі його проходять, обстеження лікування, а потім приїздять до нас. Наразі, вона дуже лагідна, привчена до лотка, привита і чекає на свою людину", – каже волонтерка Надія.

Також в притулку живе кіт Патріотик, розповідає волонтерка. І для нього теж шуають дім.

"Він також приїхав з зони бойових дій. Кіт дуже бойовий, поки їхав до нас, з кимось побився. Він дуже лагідний, дуже муркотіти любить. Також, на жаль, у нього проблеми з нирками, і він у нас на спеціальному кормі", – додала Надія.

Притулок від громадської організації “Вірність” працює 3 роки. Допомогти діяльності волонтерів може кожен охочий – наразі, є потреба у кормі, наповнювачі та волонтерах, які можуть прибрати або просто пограти з тваринами.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті