Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
13:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Суперліга: БК «Дніпро» мінімально програв «Будівельнику»

Суперліга: БК «Дніпро» мінімально програв «Будівельнику»

Матч, який мав всі шанси стати головним в цьому турі. Протистояння, яке за останні роки обросло великою кількістю історій та сюжетних ліній.

Дніпро дуже погано розпочав матч. Перші шість хвилин поєдинку господарі програли із рахунком 7:18, але спурт в останні чотири хвилини чверті 9:4 дозволив команді вирівняти хід матчу.

Вже у другій десятихвилинці Дніпру вдалося вийти вперед. Після чергового влучання Тимофеєнка, який набрав 16 очок за половину і 22 загалом у матчі, дніпряни повели 25:24. За 4,5 хвилини до великої перерви лідер змінився ще сім разів, але гості закрили чверть ривком 8:2 і пішли на велику перерву із 5-очковою перевагою – 37:32.

Після відпочинку Дніпро весь час намагався дістати суперника. В середині заключної чверті дніпрянам вдався ривок 10:0 і вони зрівняли рахунок на 53. Але тут своє вагоме слово сказав Конєв. Спочатку MVP листопада забив три, а потім поставив шикарний данк з фолом через Загребу.

Господарі ще пару разів наближалися до суперника на відстань одного володіння, але всі старання Дніпра перекреслювали втрати у важливі моменти. Цих самих втрат в грі набралося аж 23, що більше, ніж результативних передач.

Будівельник зіграв більш холоднокровно і здобув свою 14 перемогу поспіль.

Дніпро – Будівельник 61:69 (16:22, 16:15, 10:14, 19:18)


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті