Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
03:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Навушники – універсальний аксесуар сучасного користувача

Навушники – універсальний аксесуар сучасного користувача

Застосування додаткових гаджетів та аксесуарів завжди є великим плюсом, щоб урізноманітнити процес розваги, перегляду фільмів та серіалів.

Таким додатковим аксесуаром є навушники, адже вони подарують ідеальне звучання, захист від інших шумів та стануть чудовим супровідником, як на вулиці, так і на роботі чи вдома.

За наявності мікрофона прості навушники перетворюються на переговорний пристрій. Це особливо актуально для водіїв, щоб не доводилося тримати телефон біля вуха. Але перш ніж купити навушники потрібно зробити правильний вибір. Виробники пропонують різні функції та характеристики, кілька різних варіантів підключення, а також різноманітність декору та зовнішнього вигляду. Все це оцінюється і тільки після цього буде можливість здійснити замовлення.

Різновиди пристрою

Необхідно визначитися з оптимальним видом навушників, після чого аналізувати зовнішній вигляд, параметри та характеристики. Виробники пропонують на вибір такі види пристроїв:

  1. Вакуумні. Глибока посадка забезпечить захист від зовнішнього звуку та шуму. Відмінний варіант для фанатів активного спорту та тих, хто часто спілкується телефоном;

  2. Вкладиші. Пристрої вставляються у вушну раковину, міцно утримуються усередині. Не підійдуть для активних людей, адже навушники можуть випасти;

  3. Накладні. Відмінне рішення для тих, хто постійно змушений працювати за комп'ютером і щось слухати. Вони практично не відчуватимуться на голові через невелику вагу;

  4. Повнорозмірні. Часто використовуються фанатами комп'ютерних ігор та любителями переглядати фільми та серіали. Гарантується повнота звуку та захист від зайвих шумів.

Опір портативних навушників має бути в діапазоні 16-40 Ом, для роботи з ПК потрібно вибрати показник 40 Ом. Також слід визначити частоту, але слід пам'ятати, що людське вухо може почути діапазон 16-20 000 Гц.

Додаткові особливості та функціонал

Непогане доповнення для навушників – це їхня водонепроникність. Завдяки цьому вони підійдуть для використання під дощем або в умовах, коли доводиться сильно потіти. Спортивні моделі навушників, як правило, за умовчанням є вологозахищеними.

Деякі моделі мають знімний шнур, що дозволяє використовувати навушники як бездротові. Іноді девайси можуть мати вбудований MP3-плеєр, що робить із навушників повноцінний музичний центр для прослуховування композицій

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті