Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровський Будинок органної музики готується до відкриття 36-го сезону

Дніпровський Будинок органної музики готується до відкриття 36-го сезону

Новий сезон планують відкрити 17 вересня о 17 годині спеціальним святковим концертом.

Нагадаємо, що минулого сезону Дніпровський Будинок органної та камерної музики відзначав своє 35-річчя. На ювілейний сезон було намічено багато планів та прем'єр. Але багато хто з них втілити в життя завадила війна.

Через неї поки що ніяк не просуваються і плани щодо переміщення Будинку органної музики до нового приміщення.

Нагадаємо, що ця будівля (спочатку – Свято-Миколаївський храм) на проспекті Нігояна, 66 повернена церковній громаді. Заклад культури має залишити будинок до квітня 2025 року.

Незважаючи на війну, Будинок органної музики не переривав своєї діяльності. З початку війни його колектив займався волонтерською роботою. Потім почав давати невеликі концерти онлайн. А з липня, як повідомляв Міський сайт, відновив концерти із глядачами.

Ці концерти продовжуються і зараз. 10 вересня (початок о 17 годині) на глядачів чекають на програму «Ода класичним шедеврам», а 11 вересня в цей же час розпочнеться програма органної музики «У регістрі позитиву».

А 17 вересня на всіх охочих Будинок органної музики чекає на відкриття нового, 36-го сезону. Про це його директор Антон Чернета пише наступне:

«Ось і літо пролетіло, немов його і не було...

За вікном осінні години. Не такі, якими ми звикли їх бачити - гомінкими від галасу дітвори, шо чимчикує до школи та першого дзвоника. Проте, не засмучуємося, молимося, п'ємо філіжанку запашної кави, й продовжуємо ЖИТИ, всупереч бажанню ворога! Продовжуємо ЖИТИ, і вірити в Перемогу нашого народу, в Перемогу Добра і Світу, в Перемогу демократичних і цивілізаційних цінностей та свобод! Вірити в Перемогу України!

І DniproORGAN вірить, і продовжує своє творче життя. Триває оксамитове міжсезоння.

А 17 ВЕРЕСНЯ ми ВІДКРИВАЄМО НОВИЙ 36-Й КОНЦЕРТНИЙ СЕЗОН!

Нові прем'єри, і улюблені проєкти, класична, камерна, різножанрова програма. А головне - продовжує магічно звучати його Величність ОРГАН!

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС щосуботи та щонеділі о 17:00».



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті