Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 04 червня 2024
10:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У разі загибелі – мільйон. Рада підтримала виплату постраждалим від війни цивільним

У разі загибелі – мільйон. Рада підтримала виплату постраждалим від війни цивільним

Верховна Рада сьогодні підтримала у першому читанні законопроєкт № 7353 про виплату одноразової грошової виплати людям, які загинули або отримали поранення під час виконання своїх обов’язків у період дії воєнного стану.

Мова йде про журналістів, працівників об’єктів критичної інфраструктури та місцевих чиновників. «За» проголосували 267 депутатів.

Так, на виплати мають право: журналісти, медики, енергетики, залізничники, державні та місцеві службовці, комунальники, водії й інші працівники об’єктів критичної інфраструктури.

Постраждалі та члени їхніх родин можуть отримати:

- встановлення I групи інвалідності — в розмірі 800 тис. грн; - встановлення II групи інвалідності — в розмірі 500 тис. грн; - встановлення III групи інвалідності — в розмірі 200 тис. грн; - втрата працездатності без встановлення інвалідності, що настала внаслідок поранення (контузії, травми) — в розмірі 100 тис. грн; - загибель (смерть) — в розмірі 1 млн грн. Джерелом фінансування зазначених виплат буде резервний фонд державного бюджету.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті