Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць енергетики повернули світло 17 тисячам родин Дніпропетровщини, що були знеструмлені через обстріли

За місяць енергетики повернули світло 17 тисячам родин Дніпропетровщини, що були знеструмлені через обстріли

Протягом липня енергетики відновили електропостачання в усіх населених пунктах області, що залишилися без електрики через зруйновані лінії внаслідок обстрілів.

Регулярні артилерійські обстріли та ракетні удари завдають масштабних ушкоджень мережам. Енергетики лагодять їх знову і знову. За минулий місяць аварійно-ремонтні бригади відновили електропостачання для 17 228 родин, що залишилися без електрики через зруйновані внаслідок обстрілів лінії електропередачі.

Найбільш складна ситуація залишається у Нікопольському та Криворізькому районах. Лише за останній тиждень відновили роботу ліній у 12 населених пунктах, повернувши світло у майже 5 тисяч осель їхніх мешканців. У деякі домогосподарства електропостачання доводиться повертати по декілька разів через регулярні обстріли та пошкодження електрообладнання.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють світло одразу, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Служби з надзвичайних ситуацій. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики повернули електроживлення у майже 55 тисяч домогосподарств Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті