Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
13:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ріелтори Дніпра заснували благодійний фонд «Ми рятуємо Україну»

Ріелтори Дніпра заснували благодійний фонд «Ми рятуємо Україну»

У Дніпрі ріелтори об’єднались аби допомогти переселенцям та заснували благодійний фонд "Ми рятуємо Україну". За словами співзасновниці фонду Танзилі, людям надають не лише адресну допомогу, а також відкрили для них тимчасовий прихисток.

"Ми агентство нерухомості і ми стикнулися з проблемою розселення людей. Їх немає куди розселяти. Дуже важко бачити на вокзалі, як сім’ї з маленькими дітьми сидять на підлозі, на кахлі. Ми вирішили щось з цим робити", - говорить жінка.

Благодійний фонд "Ми рятуємо Україну" відкрив шелтер для переселенців, тут надають харчування, ліки та речі першої необхідності. За потреби допомагають облаштуватися у Дніпрі, оформити документи, тощо.

Пані Анна приїхала з Лисичанська. Переселенка каже: зараз з’їжджає з іншими переселенцями на орендовану квартиру.


"Бомбили страшно. Злякалася. Все терпіла. Онука у мене в Польщу поїхала і наказала, щоб подзвонила волонтерам і мене сюди забрали.У шелтері мене прийняли чудово! Навіть прощатися не хочеться, як рідні всі", - розповідає пані Анна.

У прихистку облаштували зону для дітей, організовують для малечі різні заходи, майстер-класи.


Також є кімната для мам з маленькими дітьми. Нині тут живе Людмила з семимісячним сином. Вони виїхали з Сєвєродонецька.

"Тут постійно питають: памперси вам потрібні? А пюрешки дитині? А вам особисто щось треба? тут постійно пропонують допомогу. Ми жодного разу не стояли з простягнутою рукою", - каже переселенка.


За словами волонтерів фонду, закривати потреби переселенців їм допомагають містяни, також допомога надходить від українців, які нині за кордоном.

Знайти актуальну інформацію про потреби шелтера та реквізити для допомоги можна на сайті благодійного фонду та на сторінках у соцмережах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті