Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
14:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за минулу добу виявили 2-х диверсантів

На Дніпропетровщині за минулу добу виявили 2-х диверсантів

Дніпропетровщина досі залишається відносно безпечним регіоном, який приймає людей з територій, де ведуться активні бої з російськими окупантами.

Тому основними завданнями поліції Дніпропетровської області є допомога людям, документування обставин і наслідків ракетних ударів, виявлення диверсантів та ворожих інформаторів, припинення незаконного обігу зброї та наркотиків, контроль над криміногенною обстановкою.

Завдяки зусиллям правоохоронних органів та Збройних сил України наразі ситуація в нашій області залишається стабільною та контрольованою.

Відтак, минулої доби, було виявлено 2 особи, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності. На блокпосту затримано чоловіка, який намагався доїхати до м. Сімферополь. Його передали співробітникам СБУ для з’ясування всіх подробиць. В смт. Черкаське Новомосковського району затримано місцевого мешканця , який у соціальних мережах проводив агітацію за рф.

26 березня на березі річки Дніпро в обласному центрі місцеві жителі виявили протитанковий гранатомет. Працівники управління вибухотехнічної служби вилучили зброю для подальшого знищення.

Крім цього, 25 березня у Нікополі у чоловіка вилучили автомат Калашникова, понад 200 патронів та димові шашки. У м. Дніпро у водія автомобіля «Volkswagen» вилучено гранату РГД-5 та пакунок з патронами.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті