Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
20:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні затримали п'яних водіїв Toyota та Chery

Патрульні затримали п'яних водіїв Toyota та Chery

Патрульні виявляють водії, які сідають за кермо нетверезими. Допомагають в цьому і небайдужі громадяни.

Вчора спецлінії 102 зателефонувала жінка і повідомила, що на вулиці Половицькій чоловік у стані сп'яніння сідає за кермо автомобіля Toyota. Патрульні виявили вказаний транспортний засіб на перехресті вулиці Фабра та проспекта Пушкіна і подали вимогу про зупинку. Втім, водій не відреагував і пришвидшив рух.

Поліцейські прослідували за ним. Чоловік зупинився на проспекті Поля, вийшов з авто і намагався зникнути з поля зору інспекторів. Його наздогнали. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння. Йому запропонували освідування у встановленому законом порядку. Він висловив бажання пройти його у лікарні. Результат приладу Драгер підтвердив, що водій нетверезий. В його крові виявилося 1,11 проміле алкоголю. За результатом усіх аналізів буде складено відповідний адміністративний матеріал.

Іншого нетверезого кермувальника автомобіля Chery, що порушив правила дорожнього руху, патрульні виявили на Набережній Заводській. Чоловік мав ознаки алкогольного сп'яніння, тож йому запропонували пройти освідування у встановленому законом порядку. Він погодився. Прилад Драгер показав, що у крові водія 1,09 проміле алкоголю. Його відсторонили від керування авто та склали протокол за ч.1 ст. 130 (Керування у стані сп'яніння).



Gorod.dp.ua на Facebook.


Мосян  (25.01.22 12:41): Не фарт у алкашни! Відповісти | З цитатою
Виктор  (25.01.22 12:41): Его догнали. У мужчины были признаки алкогольного опьянения. Ему было предложено освидетельствование в установленном законом порядке. Он выразил желание пройти его в больнице. Результат прибора Драгер подтвердил, что водитель нетрезв. В его крови оказалось 1,11 Вы дибилы? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті