Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
22:03

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Укрпошта побудує в Дніпрі автоматизований логістично-сортувальний центр

Укрпошта побудує в Дніпрі автоматизований логістично-сортувальний центр

Він стане основним центром обробки поштових відправлень для Центральної України.

«Дніпропетровщину, яка знаходиться в серці країни, ми розвиваємо з точки зору сполучення з іншими регіонами. Для нас важливо, щоб область була представлена «на рівні» і Укрпоштою, – сказав міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. – Укрпошта буде оновлюватися. І ми це побачимо дуже скоро».
Повністю автоматизований сортувальний комплекс зведуть неподалік від дніпровського аеропорту. Його збудують на місці колишнього шинного заводу.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський зазначив, що востаннє сортувальний центр Укрпошта будувала понад 40 років тому.

«Дніпровський сортувальний комплекс буде потужним хабом для Центральної України. Адже область межує із 7 іншими регіонами. А у самому місті розташовані головні офіси великих компаній. Зокрема, ритейлерів, для яких швидка та якісна доставка до кінцевого споживача вирішальна», – сказав Ігор Смілянський.
У сортувальному комплексі обладнають зону приймання, обробки та сортування преси, листів та відправлень. Окремо – кур’єрської доставки. Він працюватиме 24/7.

В Укрпошті підрахували: швидкість роботи автоматизованого комплексу буде в десятки разів більшою за «ручний» аналог. Щогодини там оброблятимуть до 35 тис посилок та до 15 тис – письмової кореспонденції.

«Термінал стане саме тим інфраструктурним проєктом, який поліпшить умови ведення бізнесу. За діджиталізацією та автоматизацією – майбутнє. А новий термінал буде саме таким – забезпеченим сучасними технологіями», – сказав заступник директора компанії-забудовника Максим Онуфрієнко.
Проєкт втілять за співфінансування Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку.

Комплекс у Дніпрі – частина проєкту нової логістичної мережі Укрпошти. Зокрема, він передбачає будівництво 7 автоматизованих центрів сортування. Окрім дніпровського, вже уклали договори на будівництво подібних хабів у Києві та Львові.

Сортувальний термінал у Дніпрі збудує і Нова Пошта.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Чунга-Чанга Весело живёт Чунга  (20.11.21 05:46): Аэродром ещё надо сбоку приделать - для небольших транспортников. Відповісти | З цитатою
Мда...  (19.11.21 15:28): Вообще то, подобные прожекты выводят из крупных городов, а не затаскивают сотни фур в день в жилую застройку.
В стране пруд-пруди заброшенных военных складов и тому подобного.
Відповісти | З цитатою
Макс  (19.11.21 13:16): А вот и применение территории шинника нашлось. Судя по рендерам сортировочный центр сравним с хорошим цехом завода. А хорошая укр почта нам нужна. Бо новая что-то тарифы поставила неприличные. Відповісти | З цитатою
Корвус Нигер  (19.11.21 11:32): Ну "неподалёку от Днепровского аэропорта" и "на месте бывшего шинного завода" это же даже не рядом. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті