Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
04:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Знакові люди, події та місця «застигли» на світлинах: у Кривому Розі встановили фотостенди, присвячені незалежності України

|«« «« »» »»|

У Кривому Розі 30-річчю Незалежності України присвятили яскравий фотопроєкт. Його ДніпроОДА втілила спільно з місцевою владою.

На світлинах «застигли» знакові моменти історії, унікальні винаходи, наймальовничіші місця, відомі українці. Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Орлов.

«До 30-річчя Незалежності України втілили фотопроєкт, який викликає безліч емоцій. Гордість, зворушення, ностальгію, натхнення», – зазначив Володимир Орлов.
Він додав, що стенди з фото розмістили у старій частині міста біля Криворізького академічного театру драми та музичної комедії ім. Тараса Шевченка. Там – 63 зображення.

На фотографіях люди, якими пишається країна. Зокрема, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк. Співачка Джамала під час переможного виступу на Євробаченні.

А ще трударі, професіонали своєї справи, захисники: лікарі, шахтарі, військові. Кадри Революції Гідності. Політ найбільшого у світі літака, української «Мрії».

«Разом із обласною адміністрацією зробили цей проєкт, щоб показати, яка гарна, яскрава, багатогранна та розвинута наша країна. В нас файні міста, героїчна історія. А головне – перспективи», – сказав заступник міського голови Кривого Рогу Сергій Мілютін.
Він додав, що багато об’єктів на світлинах фотопроєкту побудовані руками мешканців Кривого Рогу. А ще зроблені з криворізької руди та металу.

«Сподобалися усі фотографії. Особливо Чернівецький університет, старовинні замки. Вразив львівський робот-хірург. Це ж до чого технології дійшли», – сказала мешканка Кривого Рогу Олена.
«Коли гуляємо повз ці стенди, тепер розповідаю онучці про визначних українців. А ще про ключові для країни події. Це навіть краще за підручник з історії», – вважає місцева мешканка Тетяна Ільїна.
Під кожним зображенням є назва та QR-код. Можна перейти і детальніше прочитати про улюблену світлину.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Прохожий  (16.09.21 13:44): Полет крупнейшего в мире самолета, украинской «Мечты».

Гы-гы-гы... вообще то -советской мечты
Вы такой с нуля сначала постройте-а потом говорите,что он украинский.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті