Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 30 травня 2024
14:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» зможуть платити за газ рівними частинами

Клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» зможуть платити за газ рівними частинами

24 квітня «Дніпропетровськгаз Збут» проінформував побутових споживачів про ціну на газ у рамках двох тарифів - «Твій газ Річний» та «Твій газ Місячний».

Відповідно до цих комерційних пропозицій, ціна блакитного палива складатиме 7,99 грн за кубометр. Днями компанія представила своїм клієнтам ще один тариф – «Твій газ Рівномірний платіж», де кубометр газу коштуватиме також 7,99 грн. Як бачимо, на сьогодні за трьома тарифами ціна однакова, але умови нарахувань та оплати за ними – різні.

Новий тариф «Твій газ Рівномірний платіж» дозволяє розподілити фінансове навантаження на сімейний бюджет рівномірно протягом року. Річний обсяг споживання клієнта множиться на зафіксовану на рік ціну і споживач щомісяця сплачує рівні частини від отриманої суми. До речі, за цим тарифом взимку клієнт може сплачувати менше, ніж реально споживає. Лише в кінці дії тарифу проводиться перерахунок.

«Твій газ Рівномірний платіж» має низку переваг. По-перше, у споживачів не буде надмірного навантаження на гаманець в опалювальний сезон. По-друге, клієнти ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» здійснюватимуть однаковий щомісячний платіж впродовж дії тарифу. По-третє, ціна газу протягом терміну дії тарифу не змінюватиметься», – підкреслила директор ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут» Юлія Кузьменко.
Отже, «Твій газ Рівномірний платіж» сподобається тим клієнтам, які прагнуть прогнозованих платежів за газ і хочуть уникнути великих сум у платіжках під час осінньо-зимового періоду. Головний аргумент на користь такого тарифного плану – це рівномірність платежів за газ і влітку, і взимку.

Підключитися до тарифу можна до 31 серпня цього року, а діятиме ця тарифна пропозиція до 30 квітня 2022 року.

Для переходу на «Твій газ Рівномірний платіж» потрібно подати нову Заяву-приєднання у Центрах обслуговування клієнтів 104.ua, відділеннях постачальника або на сайті ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут». Якщо виникнуть запитання щодо тарифу, телефонуйте: 067-554-26-10.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті