Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
03:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині знайшли артснаряди, протипіхотну гранату та мінометну міну

На Дніпропетровщині знайшли артснаряди, протипіхотну гранату та мінометну міну

14-го травня фахівці Групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області залучались до робіт зі знищення застарілих вибухонебезпечних предметів на території Дніпропетровської області.

Так, напередодні 13-го травня, о 13:50 у місті Новомосковськ на вулиці Північна під час прогулянки чоловік натрапив на предмет, схожий на сучасний артилерійський снаряд калібру 115 мм.

Сьогодні, о 08:10 у Софіївському районі, 2 км на захід від селища Софіївка під час польових робіт громадянин виявив предмет, схожий на застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

Цього ж дня, о 09:00 у Нікопольському районі, біля села Старозаводське, на відкритій території приватного акціонерного товариства під час обходу території працівником виявлено предмет, схожий на застарілу ручну протипіхотну гранату Ф-1.

Об 11:20 у Софіївському районі, 500 м на північ від селища міського типу Софіївка під час польових робіт чоловік знайшов предмети, схожі на застарілий артилерійський снаряд калібру 47 мм та мінометну міну калібру 82 мм.

Відділеннями Групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області виявлені боєприпаси знищено шляхом контрольованого підриву.

Місце небезпечних знахідок обстежено, додаткових вибухонебезпечних предметів не виявлено.



Gorod.dp.ua на Facebook.


минёр  (15.05.21 12:47): новая схема отмывки денег в действии. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті