Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
19:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі припинили несанкціоноване вивезення сміття до Євпаторійської балки

У Дніпрі припинили несанкціоноване вивезення сміття до Євпаторійської балки

У Дніпрі припинили несанкціоноване вивезення сміття до Євпаторійської балки, яка розташована між житловими масивами Тополя та Сокіл.

Підприємство, що звозило туди будівельні відходи на законних засадах задля вирішення проблеми зсувів, стало незаконно приймати й скидати побутове та інше сміття. Це призвело до захаращення території Євпаторійської балки та непокоїло мешканців.

«ТОВ «Будівельні відходи» самочинно встановило паркан, шлагбаум і контрольні ваги біля балки. Таким чином воно організувало збір коштів за різне сміття, яке потім ввозилося у Євпаторійську балку. На сьогодні цю самочинну діяльність припинено – демонтовані встановлені підприємством тимчасові споруди згідно з рішенням міськвиконкому», – пояснила заступниця директора департаменту – начальниця управління представництва та захисту інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції департаменту правового забезпечення міської ради Наталія Дика.
Місцеві мешканці задоволені тим, що у балку перестали вивозити відходи.

«Сміття привозили сюди великі вантажівки. За день 50–60 машин проїжджало повз вікна. Окрім того, що вони скидали різне сміття, так ще й розбили дорогу біля будинків. Тут завжди стояла страшна пилюка, було брудно, не кажучи вже про сморід від звалища. Наразі все припинилося. Відходів сюди більше не привозять, нам стало легше», – розповів місцевий мешканець Алі Мамедов.




Gorod.dp.ua на Facebook.


Л -логика  (13.04.21 11:00): Были ворота - свозили мусор, убрали ворота - перестали свозить мусор. Получается во всем виноваты ворота? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті